Establish partner godine Microsoft-a BiH

11.11.2011. 16:25 / Izvor: eKapija.ba
Establish partner godine Microsoft-a BiH

ASA grupacija veliku pažnju pridaje zadovoljstvu kupca. Zbog toga trenutno radi na uvođenju CRM (Upravljanje odnosa s klijentom) rješenja koje se implementira u saradnji sa Establish-om.

Za realizaciju ovako zahtjevnog projekta Establish ima kompetencije, na kojem radi CRM i CSP tim, zajedno sa IT stručnjacima iz Establish-a, a u saradnji sa konsultantima iz Microsofta.

Establish je članica ASA grupacije i bavi se konsultanstkim uslugama, razvojem i implementacijom rješenja u oblasti informacionih tehonologija. Sa rješenjima iz porodice Microsoft Dynamics nastoji ojačati poziciju i proširiti se na tržište, s kvalitetnim rješenjima na kojima se može zasnivati poslovanje klijenta. Iskustvo i kompetencije zaposlenika na implementaciji i održavanju ERP rješenja, omogućavaju prihvatanje i uspješnu izvedbu zahtjevnih projekata uz visoku kvalitetu pružene usluge.

CRM treba da rezultira novim i kreativnijim načinom pristupa klijentu, te pristupu i korištenju snage zajedničkih podataka, preko mjerljivih pokazatelja. S tim u vezi, kao jedno od najkvalitetnijih rješenja koje je trenutno na tržištu, izabrano je rješenje MS Dynamics CRM 2011, koje će se na području Bosne i Hercegovine implementirati po prvi put od strane domaće kompanije.

"S obzirom na to da CRM, sem u području prodaje, korisničkog servisa i marketinga, u značajnoj mjeri može pomoći i u radu tijela državne uprave, odnosno lokalne samouprave u narednom periodu planiramo uz pomoć iskustva temeljenog na implementaciji CRM-a u ASA grupaciji, ponuditi konsultantske usluge i implementaciju CRM rješenja i na vanjskom tržištu", ističe Alisa Hodžić, izvršna direktorica Establish-a.

Establish je također partner godine Microsofta BiH u kategoriji najveći rast godišnjeg prometa. Prvi put ove godine, Microsoft BiH je birao partnere godine u više kategorija, među kojima je i Establish.

Pored ove kategorije izabrani su i partneri za ukupni godišnji promet, maloprodaju, profesionalni razvoj zaposlenih, kao i Solution Sales i Mystery Shopper.

"Jako smo sretni zbog ovog priznanja, jer je to pokazatelj da smo se na neki način svojim radom i doprinosom poslovnih rezultata izdvojili i napredovali. Sa Microsoft-om imamo uspješnu saradnju koju namjeravamo održati i u budućnosti", zaključuje Hodžić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti