Etihad Airways: Ostala još dva dana za prijave kandidata

08.01.2014. 13:34 / Izvor: Fena
Etihad Airways: Ostala još dva dana za prijave kandidata

Još dva dana su preostala da se zainteresovani kandidati iz Banje Luke prijave na konkurs za kabinsko osoblje kompanije “Etihad Airways”.

Još dva dana su preostala da se zainteresovani kandidati iz Banje Luke prijave na konkurs za kabinsko osoblje kompanije “Etihad Airways”.

Ambiciozni i talentovani profesionalci željni internacionalne karijere u okviru jednog od vodećih svjetskih avioprijevoznika, "Etihad Airwaysa", pozivaju se da se preko interneta, online, prijave na konkurs.

Izabrani kandidati bit će potom pozvani da dođu na razgovor u Banju Luku 11. januara, saopćeno je danas iz ove aviokompanije.

Etihad Airways, nacionalni avioprijevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), traži ljude sa iskustvom i sposobnostima u oblasti ugostiteljstva da se priključe timu kabinskog osoblja ove vodeće aviokompanije na svijetu.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways je stacionirano u Abu Dabiju, u UAE-u i zapošljava široki spektar profila, uključujući glavne kuhare za "dijamantsku prvu klasu", menadžere za hranu i piće za "bisernu biznis klasu", i stjuarte, odnosno stjuardese za klase "premijum" i "ekonomska".

Potrebno je da kandidati za ova mjesta u kompaniji "Etihad Airways" imaju više od 21 godinu, da tečno govore engleski jezik, a poznavanje i drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

U naredni krug će proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Novi kadrovi za kabinsko osoblje će proći sedmonedjeljni program obuke, koji se obavlja u savremenom centru za obuku kompanije "Etihad Airways", Service Training Academy u Abu Dabiju.

Smješteni su u Abu Dabiju i uživaju veliki broj povlastica za putovanja i smještaj.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti