Etihad Airways zapošljava kabinsko osoblje iz BiH i Srbije

17.03.2014. 13:19 / Izvor: Fena
Etihad Airways zapošljava kabinsko osoblje iz BiH i Srbije

Nakon uspješno realizovanog intervjuiranja kandidata za kabinsko osoblje u januaru 2014., Etihad Airways je ponovo u potrazi za ambicioznim i talentovanim profesionalcima koji traže dugu i plodnu karijeru u avijaciji

Nakon uspješno realizovanog intervjuiranja kandidata za kabinsko osoblje u januaru 2014., Etihad Airways je ponovo u potrazi za ambicioznim i talentovanim profesionalcima koji traže dugu i plodnu karijeru u avijaciji, saopćeno je danas iz ove kompanije.

Nacionalni avioprijevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne djelatnosti ugostiteljstva da se pridruže njegovom timu vodećeg svjetskog kabinskog osoblja.

Intervjui će biti održani u Banjoj Luci 24. i Beogradu 26. marta.

Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa čine ljudi 110 nacionalnosti koji su stacionirani u Abu Dabiju, dinamičnoj i kosmopolitskoj prijestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kabinsko osoblje je zaposleno na čitavom nizu pozicija, uključujući i šefove kuhare na letu u dijamantskoj prvoj klasi, menadžere za hranu i piće u bisernoj prvoj klasi i stjuardese i stjuarte u premijum i ekonomskoj klasi. Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa ima velike mogućnosti za razvoj i napredovanje u karijeri i uživa široki izbor pogodnosti za smeštaj i putovanja.

Potpredsjednica sektora za usluge za goste Obri Tid (Aubrey Tiedt) izjavila je da im je zadovoljstvo da ponovo budu u Banjoj Luci i Beogradu da bi privukli još više talentovanih osoba s entuzijazmom da se pridruže njihovom nagrađivanom timu kabinskog osoblja i budu primjer prepoznatljive gostoprimljivosti koja je zaštitni znak Etihad Airwaysa.

"Naši prethodni ciklusi zapošljavanja u Banjoj Luci i Beogradu postigli su izvanredan uspjeh. Više od trećine kandidata bilo je uspješno, oni su se već pridružili i započeli sedmonedjeljnu obuku iz sigurnosti i pružana usluga na najsavremenijoj akademiji Etihad Airwaysa za obuku u Abu Dabiju", rekla je ona i dodala da će samo kandidati s odličnim znanjem jezika i interpersonalnim osobinama, koji imaju uslužni pristup i besprijekornu prezentaciju, moći da budu razmotreni za poziciju unutar kabinskog osoblja Etihad Airwaysa.

Osobama zainteresovanim za radna mjesta u Etihad Airwaysu savjetuje se da se prijave online putem stranice http://www.etihad.com/en/careers/cabin/recruitment/.

Kandidati koji se prijavljuju za radna mjesta u Etihad Airwaysu moraju da tečno govore engleski jezik, a znanje drugih stranih jezika predstavlja prednost. Moraju biti stariji od 21 godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti