EuroExpress brza pošta po prvi put na ZEPS-u

06.10.2015. 15:27 / Izvor: Akta.ba
EuroExpress brza pošta po prvi put na ZEPS-u

​Kompanija EuroExpress brza pošta ove godine po prvi put se predstavila na 22. Generalnom sajmu BiH (ZEPS 2015) koji se održava od 6. do 10. oktobra u Zenici.

Kompanija EuroExpress brza pošta ove godine po prvi put se predstavila na 22. Generalnom sajmu BiH (ZEPS 2015) koji se održava od 6. do 10. oktobra u Zenici.

Iz uprave kompanije za portal Akta.ba su istakli da su se odlučili za učešće na jednom od najvećih privrednih okupljanja u BiH kako bi gostima iz regije i svijeta, domaćim privrednicima i posjetiocima u direktnom kontaktu i ugodnom ambijentu predstavili spektar usluga koje pružaju ali i da ih pobliže upoznaju sa djelatnošću koja se označava sa brza pošta i kurirska služba.

Naime, kroz godine uspješnog poslovanja praksa je pokazala da je mnogima nepoznanica, kako i po kojem sistemu funkcioniše distribucija pošiljaka u domaćem i međunarodnom transportu.

Također, iz EuroExpress-a ističu da planiraju, da do kraja ove i naredne godine, značajan dio aktivnosti usmjere na razvoj i promociju avio prevoza paketa, odnosno mogućnosti koje kao licencirani zastupnik FedEx-a za BiH omogućavaju. Prije svega, ostvarena saradnja sa najvećom svjetskom kompanijom za međunarodni transport obezbjeđuje distribuciju pošiljaka u preko 220 zemalja širom svijeta.

Iz kompanije podsjećaju da su od 2007. godine do danas, tokom godina razvoja, proširivali svoju distributivnu mrežu, postavljali visoke standarde kvaliteta kurirske usluge i ulagali u stručne timove koji brinu o svim fazama usluživanja njihovih korisnika.

Također, navode da su velikim trudom i predanim zalaganjem postali vodeća kompanija u kurirskoj djelatnosti u regionu.

Za ovu godinu najavili su nova kadrovska pojačanja, tehnološka unapređenja logističkih procesa, širenje voznog parka i dodatnu edukaciju zaposlenika.

Trenutno kompanija ima oko 300 zaposlenih, preko 160 dostavnih vozila i 11 distributivnih centara širom BiH, a ove godine su otvorene dodatne poslovnice u Tuzli u Tržnom centru Sjenjak, u Sarajevu na Grbavici, kao i distributivni centri Bugojno i Prijedor.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti