Eurofast: Prvi izbor među hiljadu kompanija

15.08.2014. 14:34 / Izvor: eKapija.ba
Eurofast: Prvi izbor među hiljadu kompanija

Eurofast pruža jedinstvene usluge klijentima tako što teži da ih oduševi a ne samo zadovolji...

Eurofast je međunarodna organizacija za pružanje profesionalnih usluga koja zapošljava preko 200 ljudi u jugoistočnoj Evropi i istočnom Mediteranu, a kojom rukovodi tim profesionalaca sposobnih da se efikasno posvete potrebama svakog klijenta u svakoj od zemalja tokom samo jednog sastanka, služeći se jednim jezikom za sve zemlje u kojima posluju. Činjenica da sve lokalne kancelarije Eurofast-a u potpunosti prate standarde kompanije, omogućava im da implementiraju i održe jedinstvenu strategiju upravljanja za cijeli region sa istim pristupom fokusiranim na klijenta i personalizovanim uslugama vođenim od strane partnera.

Konkurentska prednost ogleda se u sposobnosti da na zahtjeve njihovi klijenata odgovoraju brzo i efikasno. Svaku kancelariju Eurofasta čini između 15 i 60 profesionalaca iz svih oblasti uključujući poreske stručnjake, računovođe i konsultante. Njihove timove vode iskusni lokalni profesionalci, rukovođeni menadžerskim timom Grupe, kako bi se obezbijedila implementacija i održanje njihovi standarda i filozofije u svakoj od kancelarija Eurofasta.

Sve kancelarije su međusobno povezane vrhunskim IT i kompjuterskim sistemima. Oprema za telefonske i video konferencijske pozive kao i centralizovani serveri interna mreža obezbijeđuju da inače udaljene lokacije dosledno prate čak i najmanje detalje njihovog sistema pružanja usluga i filozofije, čineći ih tako lokalnim stručnjacima sa globalnim znanjem.

Eurofast se pozicionirao kao međunarodna organizacija za pružanje profesionalnih usluga u Jugoistočnoj Evropi i Istočnom Mediteranu. Kada je riječ o regionalnim stručnim znanjima i prekograničnim pitanjima u regionu. Eurofast je idealna kompanija za pružanje sveobuhvatnog multinacionalnog konsaltinga i regionalnih prekograničnih rješenja. Njihovo veliko iskustvo i tehnička znanja omogućavaju im da ponude niže navedene usluge vrhunskog kvaliteta. U skladu sa njihovom filozofijom, pružena usluga ide dalje od samog zadovoljenja potreba njihovi  klijenata - do nivoa da ih oduševi.

U kompaniji, postoji pravilo „20 / 24", što znači da oni obaviještavaju klijenta o prijemu upita u roku od 20 minuta i odgovaraju ili izvršavaju zahtjev u roku od 24 sata.

Na tržištima u razvoju u Jugoistočnoj Evropi i Istočnom Mediteranu gdje djeluju žele da do kraja 2020 vide svoju Organizaciju kao adresu br. 1 za poslovne ljude koji traže pouzdan savjet u oblastima konsaltinga, prava, poreza. M&A osiguranja, korporacija, obračuna plata i računovodstva. Nastaviće da rade sa timom iz snova sastavljenim od naprednih, kvalifikovanih, izvrsnih lokalnih profesionalaca sa međunarodnom perspektivom, koji su uvijek pouzdani, ekskluzivni, lični, inovativni fleksibilni, ali prije svega velikodušni. Njihovi klijenti im mogu vjrovati i sprijateljiti se sa njima.

Teže da budu u prvih 10 profesionalnih lista u poređenju sa drugim sličnim organizacijama u regionu - prvi izbor među hiljadu kompanija. Eurofast pruža jedinstvene usluge klijentima tako što teži da ih oduševi a ne samo zadovolji. Mnoge korporacije tvrde da im je najvažniji posao da zadovolje klijenta. Ne veruju da je zadovoljavanje klijenta minimalni uslov za opstanak u poslu.Oni ne žele samo da zadovolje klijenta, oni žele da ga oduševe. A to znači da stvaraju entuzijazam tako što im daju drastično više od onog što su očekivali za cijenu.

Jednostavno žele da njihovi klijenti istupe i ponosno kažu: "Mi radimo sa Eurofastom u ovom dijelu sveta!"

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti