Euroguma: Lider u proizvodnji visokokvalitetnih otirača ponovo na GRAMES-u

13.03.2019. 16:14 / Izvor: Akta.ba

Kupci njihovih proizvoda su sva značajnija pravna lica koja su prepoznala ovu kompaniju kao lidera u svojoj branši.

Sarajevska kompanija Euroguma na 23. Sajam GRAMES-DEMI 2019. posebnu pažnju je posvetila predstavljanju svojih visokokvalitetnih otirača.

Namir Čomaga iz kompanije Euroguma za Akta.ba je kazao kako su nakon nekoliko godina pauze ponovo prisutni na Banjalučkom sajmu gdje su se predstavili sa svojom standardnom paletom proizvoda ali i sa nekim novitetima.

"Na sajmu smo predstavili našu standardnu ponudu visokokvalitenih otirača, čija proizvodnja se odvija u Sarajevu i koja u posljednjih nekoliko godina doživljava posebnu ekspanziju kada je potražnja u pitanju. Radi se o tekstilnim, aluminijskim ali i gumenim otiračima za visoko frekventna područja kao što su banke, tržni centri ili proizvodna djelatnost. Na sajmu smo predstavili i sve ostale naše proizvodi koji se mogu naći u prodaji. Pored proizvoda od gume i plastike tu su još predstavljene i cjevi, gumeni profili ali i proizvodnja transportnih valjaka namjenjenih betonskoj industriji ali i drugim granama", kazao je Čomaga.

Kupci njihovih proizvoda su sva značajnija pravna lica koja su prepoznala ovu kompaniju kao lidera u svojoj branši.

Kompanija od prošle godine ima aktivnu i web stranicu otiraci.ba gdje svi zainteresirani mogu dobiti više informacija ukoliko traže idealan otirač za komercijalni ili rezidencijalni prostor, hotele, ugostiteljske objekte i tome slično.

Euroguma svoje proizvode pored BiH plasira na tržišta Srbije, Crne Gore, Hrvatske ali i Makedonije i Kosova.

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti