Euroguma postala lider u proizvodnji visokokvalitetnih otirača

27.04.2018. 14:43 / Izvor: Akta.ba
Euroguma postala lider u proizvodnji visokokvalitetnih otirača
OTVORI GALERIJU

Kompanija radi i na proširenju proizvodnje za PVC transportne trake za spajanje transportni traka, take za trčanje, fitness...

Sarajevska kompanija Euroguma predstavila je svoje visoko kvalitetne otirače za frekventne prostore na Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta "Grapos Expo“ u Gračanici. 

Namir Čomaga iz kompanije Euroguma za poslovni portal Akta.ba je kazao kako je kompanija postala lider u proizvodnji visoko kvalitetnih otirača. Poslovanjem su zadovoljni i pozitivni trend bilježe svake godine.

Također, kompanija radi i na proširenju proizvodnje za PVC transportne trake za spajanje transportni traka, take za trčanje, fitness....

Inače kompanija je nedavno aktivirala i web stranicu otiraci.ba gdje možete saznati više informacija ukoliko tražite idealan otirač za komercijalni ili rezidencijalni prostor, hotel, ugostiteljski objekt ili šoping centar na pravom ste mjestu.

Kako kaže Čomaga Euroguma će se pobrinuti da pozitivan prvi dojam ostavite već na ulazu, te će za vas odabrati visokokvalitetan profesionalni otirač koji će dugo trajati, služiti svrsi i svojim nenametljivim dizajnom biti prilagodljiv vašem prostoru. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti