Eurotoner Zenica: Ekološki pristup i reciklaža toner kaseta i cartridge-a

24.11.2014. 14:50 / Izvor: eKapija.ba
Eurotoner Zenica: Ekološki pristup i reciklaža toner kaseta i cartridge-a

Ne bacajte istrošene tonere i kertridze, jer firma Eurotoner ima mogućnost, znanje i tehnologiju... posjeduje certifikat ISO 9001 za proizvodnju i punjenje kertridža i proizvodnju i punjenje tonera.

Ne bacajte istrošene tonere i kertridže, jer firma Eurotoner d.o.o. Zenica ima mogućnost, znanje i tehnologiju te posjeduje certifikat ISO 9001 za proizvodnju i punjenje kertridža i proizvodnju i punjenje tonera.

Za svaki istrošen i fizički ispravan kertridž ili toner dobijate refilovan uz minimalnu doplatu.

"Jedna od naših osnovnih deviza uspješnog poslovanja jeste, ekološki pristup i reciklaža toner kaseta i cartridge-a, čime potvrđujemo da čuvamo i vodimo brigu o našoj okolini", ističu iz firme Eurotoner.

Inače, firma Eurotoner d.o.o Zenica je registrovana 01.07.2004. godine. Osnovna djelatnost firme je proizvodnja, distribucija tonera i cartridge-a, kao i prodaja brand name računara i računarske opreme. Asortiman roba, opreme, tonera, cartridge-a, ribona te ostalog računarskog materijala, je od renomiranih svjetskih proizvođača (Hp, Samsung, Canon, Epson, Xerox, Lexmark i dr.).

"Naš poslovni slogan glasi Kupac na prvom mjestu, kupac iznad svega, te na taj način želimo ukazati klijentima, da svoju pažnju i energiju usmjeravamo prema njima, kako bi bili zadovoljni s nama", poručuju iz Eurotoner-a.

Napominjemo da je firma Eurotoner u porodici BH firmi koje potpomažu domaću privredu, pod sloganom "Kupujmo, koristimo domaće". Pored toga firma Eurotoner zapošljava domaću radnu snagu s akcentom na edukaciji i osposobljavanju svojih uposlenika, kako bi bili spremni nositi se sa budućim izazovima savremenog doba i zahtjevima tržišta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti