Eurotoner Zenica: "Kupac na prvom mjestu, kupac iznad svega"

17.09.2014. 10:33 / Izvor: eKapija.ba
Eurotoner Zenica: 'Kupac na prvom mjestu, kupac iznad svega'

Osnovna djelatnost firme je proizvodnja, distribucija tonera i cartridge-a, kao i prodaja brand name računara i računarske opreme. Asortiman roba, opreme, tonera, cartridge-a, ribona te ostalog računarskog materijala, je od renomiranih svjetskih proizvođača

Firma Eurotoner d.o.o Zenica je registrovana 01.07.2004. godine. Osnovna djelatnost firme je proizvodnja, distribucija tonera i cartridge-a, kao i prodaja brand name računara i računarske opreme. Asortiman roba, opreme, tonera, cartridge-a, ribona te ostalog računarskog materijala, je od renomiranih svjetskih proizvođača (Hp, SAMSUNG, Canon, EPSON, XEROX, LEXMARK i dr.).

"U ovih nekoliko godina postojanja, uspjeli smo obezbijediti vlastiti poslovni prostor u čijem sjedištu se nalazi veleprodaja, odjeljenje za komercijalno pravne poslove te proizvodni pogon. Firma posjeduje vlastita transportna vozila što je garancija brze i kvalitetne distribucije roba. Važno je napomenuti, da smo stekli povjerenje kod naših klijenata, što nam je cilj i u budućnosti da istrajemo na tom putu i na taj način dokažemo našim budućim "potencijalnim" klijentima kvalitetu usluga i ljubaznost osoblja", ističu iz Eurotoner-a.

Poslovni slogan firme Eurotoner glasi: "Kupac na prvom mjestu, kupac iznad svega", te na taj način Eurotoner želi ukazati klijentima, da svoju pažnju i energiju usmjerava prema njima, kako bi bili zadovoljni s njima.

Vođenjem politike kvaliteta Eurotoner uveo je sistem upravljanja kvalitetom prema zahtjevima standarda ISO 9001:2000, i na taj način izgradili prepoznatljiv stil i način poslovanja u okviru visokih profesionalnih standarda , sve u cilju kako bi se približili tržištu i predstavili se u najboljem svjetlu široj poslovnoj javnosti. Nadalje, čemu teži Eurotoner jeste dobijanje certifikata  ISO 14001, za čuvanje i zaštitu okoline, poštivajući visoke ekološke standarde u ovoj oblasti prilikom pakovanja, odlaganja i recikliranja potrošnih tonera i cartridge-a.

U okviru politike kvaliteta i standarda koji zahtjeva stručno osposobljene kadrove, Eurotoner može slobodno reći da su njihovi kadrovi spremni na sve izazove današnjeg vremena iz domena održavanja računara i računarske opreme.

"Zato cijenjeni klijenti, prepustite „Nama“ problem održavanja, servisiranja i povremeni remont na Vašim printerima, i računarskim sistemima. Za sve servis usluge, dajemo garanciju na kvalitet urađenog, uz stručnu pomoć naših servisera", poručuju iz eurotoner-a.

Napominjemo, da smo u porodici BH firmi koje potpomažu domaću privredu, pod sloganom "Kupujmo Koristimo Domaće". Pored toga zapošljavamo domaću radnu snagu s akcentom na edukaciji i osposobljavanju naših uposlenika, kako bi bili spremni nositi se sa budućim izazovima savremenog doba i zahtjevima tržišta.

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti