Evidentan napredak u odlaganju i zbrinjavanju otpada na deponiju Uborak

13.07.2019. 08:42 / Izvor: Akta.ba
Evidentan napredak u odlaganju i zbrinjavanju otpada na deponiju Uborak

Kako je i ranije dogovoreno, sastanci na ovu temu nastavit će se održavat, a javnost će o rezultatima i dogovorima s tih sastanaka biti pravodobno informirana.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina, načelnik Odjela za financije i nekretnine Izet Šahović, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić i šef Službe za komunalne poslove Stjepan Šaravanja održali su u petak sastanak u prostorijama JP Deponije s predstavnicima mještana koji žive u blizini sanitarnog deponija.

Sastanku su bili nazočni i predstavnici mjesne zajednice Vrapčići, inicijative građana "Jer nas se tiče", JP Deponija i predstavnik federalnog urbanističko-ekološkog inspektorata Ejup Salkić.

Na sastanku je potvrđena vrlo dobra suradnja u cilju kvalitetnog rješavanja problema odlaganja otpada, a gradonačelnik Bešlić i svi sudionici sastanka konstatirali su kako postoji evidentan napredak u odlaganju i zbrinjavanju otpada na deponiju, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Bešlić je zahvalio građanima na aktivnom sudjelovanju u unaprjeđenju sustavnog i ekološki prihvatljivog zbrinjavanja otpada te naglasio kako se samo zajednički može doći do kvalitetnog životnog okruženja kako za građane koji žive u blizini odlagališta, tako i za sve građane Mostara.

Kako je i ranije dogovoreno, sastanci na ovu temu nastavit će se održavat, a javnost će o rezultatima i dogovorima s tih sastanaka biti pravodobno informirana, stoji u priopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti