FACULTAS nudi vašoj kompaniji poslovne kurseve engleskog i njemačkog jezika

13.10.2017. 09:09 / Izvor: Akta.ba
FACULTAS nudi vašoj kompaniji poslovne kurseve engleskog i njemačkog jezika

Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti nastave engleskog i njemačkog jezika, sa facultasom usavršite sve četiri jezičke vještine.

Obzirom da je danas gotovo nemoguće uspješno poslovati bez poznavanja engleskog i njemačkog jezika, i uključiti svoju kompaniju u međunarodne poslovne tokove, te učiniti je konkurentnijom u zemlji i svijetu, FACULTAS Cambridge English ispitni i pripremni Centar želi biti vaš partner.

Kursevi engleskog i njemačkog jezika su u skladu sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (Common European Framework of Refererence for Languages). Nastavu izvode diplomirani profesori engleskog i njemačkog jezika sa višegodišnjim iskustvom u radu sa odraslima i djecom, koji svoje znanje usavršavaju u zemlji i inostranstvu.

FACULTAS NUDI VAŠOJ KOMPANIJI POSLOVNE KURSEVE ENGLESKOG I NJEMAČKOG JEZIKA:

  • standardne , opće kurseve (od A 1 – C 2 nivoa)
  • individualizirane, odnosno prilagođene isključivo potrebama vaših uposlenika i vaše kompanije
  • pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita: Cambridge English, IELTS, TOEFL,Goethe i ÖSD ispita.

- Časove jezika je moguće organizirati u vašim prostorijama, u terminima koji vama odgovaraju.

- Vi određujete dinamiku održavanja, trajanje i intenzitet nastave, kao i broj polaznika u grupi, odnosno broj individualnih časova 1 na 1.

Takođe, kao autorizovani ISPITNI Cambridge Centar, Facultas nudi vašoj kompaniji priliku da bude uvrštena na listu Cambridge English global recognition list, gdje će ime vaše kompanije stajati zajedno sa preko 20.000 svjetskih kompanija, vlada, univerziteta i drugih institucija koje priznaju vrijednost Cambridge diploma, kao pouzdanog mjerila o poznavanju engleskog jezika, što je ujedno i odlična besplatna reklama za vašu kompaniju.

Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti nastave engleskog i njemačkog jezika, cilj je pomoći Vam da usavršite sve četiri jezičke vještine –govor, pisanje, slušanje i čitanje i dovesti Vas do svjetski priznate diplome.

UVIJEK BIRAJTE NAJBOLJE!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti