Vijesti

FDS i Forum d.d. potpisali ugovor o sponzoriranju multiplexa Cinema City

27.02.2009. 14:28 / Izvor: eKapija.ba

FDS i Forum d.d. potpisali su partnerski Ugovor na višegodišenjem nivou, a povodom sponzoriranja najvećeg multiplex kina u BiH.

Fabrika duhana Sarajevo u svom poslovanju i ukupnom djelovanju kao značajan elemenat bosanskohercegovačke privrede i društva, maksimalno nastoji podržati sve aspekte prosperiteta Bosne i Hercegovine – nauku, kulturu, umjetnost, sport, tj ukupno narastanje kvalitete života svih građana Bosne i Hercegovine, a naročito mladih, saopćila je press služba Fabrike duhana Sarajevo.

Stog aspekta, FDS je i prišla podršci projekta multiplexa Cinema City, koje će brojnim sadržajima u skladu sa svjetskim trendovima, upotpuniti sadržajniji život Sarajeva, te BiH u cjelini.

Potpisivanju ugovora su prisustvovali Džejna Bajramović, direktor marketinga FDS, Enes Cviko, direktor Foruma d.d. Sarajevo i Ognjen Džinić (VIP).

Otvaranje najmodernijeg i najvećeg multiplexa u BiH - Cinema City najavljeno je za 02.04.2009.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti