Fedi otvorio novi prodajni objekat i pokrenuo proizvodno distributivni centar

28.05.2018. 12:26 / Izvor: Akta.ba

Prodaju su otvorili u Alta Shopping Centru u Sarajevu, a u proizvodno distributivni centar u Zenici useljavaju ovih dana.

"Otvaranjem prodaje u Alta Shopping Centru, koja je ukupno šesta maloprodaja u BiH, željeli smo da se još više približimo i prilagodimo potrebama naših kupaca u Sarajevu, te ponudimo najbolju ponudu brendova kao što su Marabu, Edding, Staedtler, Alize, Sizzix, Artdeco, kao i drugih naših proizvoda iz stalne ponude Art & Hobby materijala", kazao je za poslovni portal Akta.ba Merzuk Omić, direktor firme Fedi d.o.o. iz Zenice.

Proširenje mreže

Osim u Sarajevu, gdje za sada imaju tri prodajna objekta, svoje maloprodaje imaju u Zenici, Tuzli i Mostaru, a planiraju svoju mrežu širiti i na druge gradove u BiH.

 

 

"Naši planovi za ovu godinu, osim proširenja maloprodajne mreže, su ulaganje u vlastitu proizvodnju i brendiranje vlastitih proizvoda, koji će se distribuirati kroz naše maloprodaje kao i veleprodaju, te time smanjiti potrebu uvoza istih", dodao je Omić.

Istakao je da poslovanjem u prošloj godini mogu biti zadovoljni, jer su ostvarili sve što su planirali.

"Pokrenuli smo investiciju u naš proizvodno distributivni centar u Zenici, u koji ovih dana useljavamo i nastavljamo uspješnu priču u još boljim uslovima što nam svakako daje nadu uz trenutne pokazatelje rasta za još bolju i uspješniju 2018. poslovnu godinu", poručio je Omić.

Profesionalna usluga

Firma Fedi bavi se uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterija, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijala  za decoupage i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby  programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH jedan su od lidera na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.

"Trudimo se svojim kupcima pružiti maksimalno ugodnu i profesionalnu uslugu, kvalitetne proizvode sa pristupačnim cijenama. Konstantno radimo na usavršavanju naših uposlenih u svim Hobby tehnikama, kroz stalne radionice i seminare kako bi bili u mogućnosti iste prenjeti na najbolji način našim kupcima. Unapređenje kvalitete  usluge je naš konstantni cilj", ističu iz Fedija.

Pored kupovine u trgovinama, Fedi nudi mogućnost naručivanja i online proizvoda koji stižu na naša vrata.

M.R.R.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti