Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Finansijski pokazatelji iz 2019. za firme iz RS-a dostupni na portalu Akta.ba

Finansijski pokazatelji za 2019. godinu za firme iz RS dostupni su na poslovnom portalu Akta.ba u sklopu rubrike Registar i to za klijente Premium i Registar + paketa.

22.05.2020. 15:35 / Izvor: Akta.ba

Finansijski pokazatelji za 2019. godinu za firme iz RS dostupni su na poslovnom portalu Akta.ba u sklopu rubrike Registar i to za klijente Premium i Registar + paketa.

Ove godine, u registar Agencije za posredničke, informatičke i finansijske usluge (APIF) za 2019. godinu na području RS-a finansijske izvještaje predalo je 17.561 društava. Od ovog broja, 10.159 je privrednih društava, 5.926 su druga pravna lica, 1.426 je preduzetnika, 25 banaka, 16 osiguranja i 9 fondova.

Za sve njih, na uvidu su podaci o ukupnom prihodu, sveobuhvatnoj dobiti, broju uposlenih, te izvještaj o transakcijskim računima pravne osobe sa statusom računa (aktivan, blokiran, ugašen), nazivom banke i brojem transakcijskog računa.

Sigurni smo da će vam mogućnost provjere ovih informacija omogućiti sigurnije i kvalitetnije poslovanje, te da će vam analiza uspješnosti poslovanja određenih firmi pomoći u donošenju dobrih poslovnih odluka.

Poslujte bolje uz Akta.ba!

FINANSIJSKE POKAZATELJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti