FINconsult održao peti ovogodišnji seminar KPE račonovođa i revizora

13.12.2016. 14:10 / Izvor: Akta.ba
FINconsult održao peti ovogodišnji seminar KPE račonovođa i revizora

FINconsult osim Tuzle nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH.

FINconsult je danas u Tuzli u amfiteatru Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra održao 5. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH, na temu: "Novi zakoni o  porezu na dohodak, doprinosima, računovodstvu i reviziji, pravilnici o primjeni zakona o porezu na dobit i transfernim cijenama,  pripremne radnje godišnjeg obračuna za 2016. godinu".

Veliki broj računovođa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo učešće na današnjem seminaru, čime je potvrđen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.

Novi Zakoni o porezu na dodhodak, doprinosima, računovodstvu i reviziji, kao i pravilnici o primjeni Zakona o porezu na dobit i transfernim cijenama pripremne radnje godišnjeg obračuna za 2016. godinu kao i drugi propisi, bile su  glavne tema ovog seminara. Ovo je bila prilika da se  učesnici postave pitanja i riješe nedoumice oko primjene novih Zakona. Također, novi propisi i pravilnici u vezi sa praktičnom primjenom Zakona o porezu na dobit i transfernim cijenama, pripremne radnje godišnjeg obračuna te ostale relevantne izmjene propisa su obrađene kroz praktične primjere od strane stručno-kompetentnih predavača, što će olakšati njihovu praktičnu primjenu, a ovaj seminar učiniti korisnijim za učesnike.

FINconsult pridaje dužnu pažnju i ulaže značajne napore u stvaranje dugoročnog partnerskog odnosa sa učesnicima seminara, i na taj način nastoji doprinijeti što pozitivnijoj ulozi i jačanju statusa finansijsko-računovodstvene profesije u BiH.

FINconsult osim Tuzle nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH u još 5 bosansko-hercegovačkih gradova:

  • Sarajevo 14.12.2016. - hotel Grand,
  • Jelah-Tešanj 15.12.2016. - hotel AA Jelah,
  • Brčko 16.12.2016., - hotel Jelena,
  • Gradačac 20.12.2016., - Skenderija
  • Gračanica 21.12.2016., - Medresa.

Više o seminarima i narednim edukacijama edukativno-konsultanske kuće FINconsult možete pogledati na www.finconsult.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti