Firma iz Bosanske Krupe traži partnere u cilju proširenja proizvodnog asortimana

19.07.2019. 11:28 / Izvor: Akta.ba
Firma iz Bosanske Krupe traži partnere u cilju proširenja proizvodnog asortimana

Firma se bavi proizvodnjom složenih elemenata sa visokim stepenom preciznosti, obradom lakih metala.

Privredna/Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine obavještava da firma Ibrahimović d.o.o. sa svojom poslovnom jedinicom PJ PRODUCTION koja se nalazi u Bosanskoj Krupi traži partnere u cilju proširenja proizvodnog asortimana.

Iz Komore kažu da se firma bavi proizvodnjom složenih elemenata sa visokim stepenom preciznosti, obradom lakih metala (aluminij i njegove legure, bakar, mesing) i čelika od kojih izrađuju dijelove za strojeve i opremu koja se korisiti u automobilskoj i farmaceutskoj industriji.

Paralelno sa proizvodnjom dijelova firma radi i na svakodnevnoj edukaciji uposlenika kako bi mogli odgovoriti na sve zahtjeve tržišta primjenjujući međunarodne standarde kvaliteta.

"Radi se o kompaniji koja je počela sa radom u novembru 2018. godine sa dvije nove CNC glodalice brenda HAAS VF6, a s krajnjim ciljem rasta u svim segmentima. Trenutno raspolažu sa tri CNC glodalice, CNC tokarilicom i cirkularom za siječenje. Iz svog uslužnog asortimana spremni su ponuditi i organizirati uslugu transporta sirovine i gotovih proizvoda, kao i usluge: modeliranja, programiranja, CNC glodanja, CNC tokarenja. Pored mašinske izrade, koristeći kooperantske firme, u mogućnosti su ponuditi kompletne proizvode s površinskom zaštitom (cinkanje i eloksiranje)", navedeno je u informaciji Komore.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti