Firma "KimTec" postala ovlašćeni distributer za HP proizvode

22.07.2009. 13:05 / Izvor: eKapija.ba
Firma 'KimTec' postala ovlašćeni distributer za HP proizvode


Firma "KimTec" iz Beograda, jedna od članica "M SAN" grupacije, najvećeg distributera IT proizvoda i usluga u regionu postala je ovlašćeni distributer kompanije HP proizvoda za Republiku Srbiju. Od avgusta ove godine u ponudi "KimTec" mogu se naći HP printeri i potrošni materijal kao i skeneri, saopšteno je iz te kompanije.

Početkom jula, "KimTec" i HP potpisali su ugovor o distribuciji HP printera, potrošnog materijala i skenera za Srbiju. Tim ugovorom postojeća saradnja "M SAN Grupe" i HP-a značajno podiže kvalitet distribucije na ovom tržištu za HP-ove proizvode, napominje se u saopštenju.

- Kupci koje mi smatramo partnerima u poslu jesu suština našeg postojanja i u cilju zadovoljenja njihovih potreba stalno radimo na unapređenju naše ponude i asortimana. Direktna saradnja sa HP-om nam je svojevrsno priznanje ovog svetskog IT giganta i lidera da smo uradili i da radimo dobar posao u saradnji sa našim partnerima. Naša očekivanja su kao i uvek maksimalna, svojim poslovnim modelom koji je dokazan i priznat ćemo kroz distribuciji HP-a svoju poziciju na tržištu učvrstiti a proizvode iz game ovog svetski priznatog proizvođača kroz naš maksimalno optimizovani lanac distribucije učiniti tržištu dostupnim brže i u najboljem odnosu cene i kvaliteta koji HP pruža - rekao je Damir Dedić, direktor "KimTec".

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti