Firma Nikolić viljuškari isporučila pet viljuškara fabrici Prevent FAD

09.10.2013. 12:22 / Izvor: eKapija.ba
Firma Nikolić viljuškari isporučila pet viljuškara fabrici Prevent FAD

Nikolić viljuškari d.o.o. Banja Luka je u saradnji sa ASA Aleasing d.o.o. uspješno isporučila pet novih elektro viljuskara Hyundai svom dugogodišnjem poslovnom partneru fabrici Prevent FAD d.d. Jelah-Tešanj.

Dana 30.09.2013 firma Nikolić viljuškari d.o.o. Banja Luka je u saradnji sa ASA Aleasing d.o.o. uspješno isporučila pet novih elektro viljuskara Hyundai svom dugogodišnjem poslovnom partneru fabrici Prevent FAD d.d. Jelah-Tešanj.

Fabrika Prevent FAD d.d. Jelah-Tešanj je članica grupacije Prevent, koja se bavi proizvodnjom kočionih diskova prve ugradnje za VW grupaciju (VW, Skoda,Audi i Seat).

Poslovna saradnja između firme Nikolić viljuškari d.o.o. Banja Luka i Prevent FAD je počela prije 4 godine u toku kojih smo na obostrano zadovoljstvo, uz profesionalno savjetovanje u oblasti manevrisanja u prostoru, uspjeli da dodjemo do unifikacije u proizvodnji fabrike sa novim viljuskarima Hyundai 20BT-7 koji su se uspješno pokazali u prve 4 godine rada.

Sama činjenica da je Hyundai 18BT-7 obavio 12 000 radnih sati za 4 godine je bila najbitniji faktor u odlučivanju za unifikaciju i nastavak uspješnog partnerstva.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti