Firma Vrhpolje Promet iz Sanskog Mosta plasirala na tržište okrugli kamin

05.10.2017. 13:12 / Izvor: Akta.ba

Kamin je jedinstven na bh. tržištu i izazvao je veliko zanimanje građana.

Novi proizvod koji je kompanija Vrhpolje Promet plasirala na tržište je okrugli kamin od Centrometala. Kamin je jedinstven na bh. tržištu i izazvao je veliko zanimanje građana.

Svi zainteresovani navedeni kamin mogu pogledati na Sajmu ZEPS koji se održava ovih dana u Zenici, a u okviru kojeg se firma Vrhpolje Promet i predstavila sa svojim proizvodima.

"Kamin je drugačiji od ostalih, konkurencija ga nema, što je jako bitno", kaže Esad Sinanović, vlasnik kompanije Vrhpolje Promet.

Zadovoljan je prodajom, promet je porastao u ovoj godini za čak 40 posto, a do kraja godine nadaju se još boljim rezultatima.

"Imamo puno novih proizvoda, novih kupaca, dobrih platiša...U planu je otvaranje jednog maloprodajnog objekta u Bihaću", kazao je Sinanović, napominjući kako sve više izvoze u Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju.

Izvoz su počeli raditi i u Kosovo, a ono što je najveći hit u ovoj kompaniji je antifriz za centralno grijanje.

"Zbog sve većeg problema sa peletom, ljudi sve više kupuju Centrometalove kombinovane peći", istaknuo je Esad, napominjući kako imaju dobru cijenu usisivača za pepeo, njemačkih pumpi, lotri za kupatilo...

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti