Firme iz BiH imaju priliku da se predstave na njemačkoj online platformi

11.01.2021. 09:13 / Izvor: Akta.ba
Firme iz BiH imaju priliku da se predstave na njemačkoj online platformi

Dvojezična platforma će omogućiti predstavljanje firme, proizvode i usluge potencijalnim njemačkim kupcima.

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini pokreće ekskluzivnu saradnju sa njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) i njihovom platformom za dobavljače https://www.bmeopensourcing.com/en/ 

Ovo udruženje, osnovano 1954. godine i sa preko 9750 individualnih i korporativnih članova, predstavlja profesionalno udruženje za kupce, menadžere lanca snabdijevanja i logističare u Njemačkoj i Centralnoj Evropi. Sa svojom online platformom, BME podržava kako svoje članove, tako i druge donosioce odluka u pronalaženju inovativnih dobavljača i pružaoca usluga na izabranim međunarodnim tržištima, javlja ZEDA. 

Dvojezična platforma će omogućiti predstavljanje firme, proizvode i usluge potencijalnim njemačkim kupcima, a zainteresovanim kupcima iz Njemačke brzu pretragu prema traženoj djelatnosti.
Pored platforme, BME će saradnju sa Predstavništvom njemačke privrede u Bosni i Hercegovini i našim kompanijama/dobavljačima promovisati PR i marketinškim aktivnostima u Njemačkoj putem svojih društvenih mreža.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti