FK Željezničar i In Time potpisali ugovor o sponzorstvu

23.02.2018. 08:40 / Izvor: Akta.ba
FK Željezničar i In Time potpisali ugovor o sponzorstvu

Fudbalski klub Željezničar i kompanija In Time – TNT Express d.o.o. potpisali su sponzorski ugovor na godinu dana.

FK Željezničar je bogatiji za još jednog sponzora, a radi se o kompaniji In Time koja je jedna od vodećih kompanija za kurirske poslove. U prostorijama In Timea potpisan je ugovor o sponzorstvu, a saradnju su ozvaničili marketing menadžer Kluba, Amira Bajrović, te direktor prodaje kompanije In Time, Alma Halvadžija.

Podsjećamo, In Time je kompanija osnovana u Sarajevu jos davne 1997. godine. Postavljajući standarde u kurirskom poslovanju na domaćem i regionalnom tržištu, In Time danas predstavlja lidera u sferi međunarodnog i domaćeg zbirnog transporta. Kvaliteta usluge, brzina, pouzdanost i sigurnost predstavljaju principe poslovanja kompanije.

Šest poslovnica u BiH, 200 uposlenih, 120 voznih jedinica, vlastiti distributivni centar sa carinskim skladištem su dio današnje slike In Timeaa u BiH. Kompanije u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji su rezultat širenja In Timea u proteklih 25 godina, kao rezultat potrebe da svojim klijentima olakšaju poslovanje u zemljama regije.

Usluge koje In Time pruža svojim klijentima: svakodnevne otpreme/dopreme pošiljaka na relacijama Slovenija/Hrvatska/Srbija/Crna Gora-BiH i obrnuto, otpremu i dopremu pošiljaka za/iz 220 zemalja svijeta avio i cestovnim transportom, usluge špediterskog posredovanja, skladištenje roba te usluge domaće distribucije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti