Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

FOTO: Finalne pripreme pred otvaranje Delta Planeta u Banjoj Luci

14.03.2019. 14:04 / Izvor: Akta.ba

Iduće sedmice će u Banjoj Luci biti otvoren tržni centar Delta Planet. 

Na terenu se trenutno izvode radovi okolnog uređivanja, asfaltiranja, te postavljanja reklama svjetskih brendova.

Posjetiocima će ponuditi više od 100 svjetski poznatih brendova, a neki od njih će se prvi put predstaviti na tržištu BiH.

Osim švedske kompanije H&M čiji je dolazak poznat od jula prošle godine, u tržni centar Delta Planet očekuje se dolazak španske grupacije "Inditex" pa će posjetioci ovog tržnog centra imati priliku kupovati i u "Bershki", "Stradivariusu" i "Pull&Bearu".

U novom šoping molu će se, između ostalih, nalaziti "Desigual", "Guess", "Calvin Klein", "Dexy Co", "XYZ", "Modiana", "Plaza", "Levi's", "Orsay", "Lindex", "Ecco", "Reserved", "Tiffany", "BS Fashion", "Penti", "Lacoste", "Nicola's", "Lee Cooper", "Extreme Intimo", "Springfield", "U.S. Polo", "Tommy Hilfiger", "Tudors", "Tom Tailor", "Rellax", "New Yorker" i "Fashion&Friends".

Među brojnim gastro sadržajima koji će biti na raspolaganju posjetiocima tržnog centra Delta Planet je i restoran "Agape".

Na površini od 60.000 kvadratnih metara pored trgovina naći će se najveće kino na našim prostorima površine 1.500 kvadratnih metara sa šest kinosala, kao i supermarket, dio s restoranima i blizu 1.000 parking mjesta. 

U galeriji pogledajte fotografije sa terena.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti