General Logistic širi poslovanje i traži kredibilne partnere prevoznike

26.07.2021. 11:37 / Izvor: Akta.ba
General Logistic širi poslovanje i traži kredibilne partnere prevoznike

Poziv se odnosi na sve vlasnike jednog ili više transportnih vozila, radi odabira kredibilnih prevoznika u domaćem transportu i dostavi u BiH.

General Logistic d.o.o. Sarajevo, stabilna i rastuća kompanija u oblasti logistike i špedicije, zbog proširenja poslovanja i povećanja obima posla uputila je poziv na saradnju prevozničkim firmama i samostalnim prevoznicima.

Poziv se odnosi na sve vlasnike jednog ili više transportnih vozila, radi odabira kredibilnih prevoznika u domaćem transportu i dostavi u BiH.

Predmet saradnje je transport i direktna dostava robe krajnjim kupcima u BiH, a tip vozila koja su neophodna radi obavljanja zahtjevanih poslova su kombi vozilima B kategorije i C kategorije, mali kamion sa rampom 3-5 tona, navodi se u pozivu.

Regija na kojoj bi se obavljale poslovne aktivnosti su otpreme iz Sarajeva (radijus od 150 km) i iz Banja Luke (šire područje).

"Našim partnerima nudimo siguran i obezbjeđen posao, te popunjenost vaših transportnih kapaciteta, dugoročnu saradnju, stalnu angažovanost prevoznih sredstava, povoljne cijene i redovno plaćanje pruženih uslug, te partnerski odnos za eventualno proširenje voznog parka, ako se ukaže potreba. Pozivamo vas da dostavite svoj kontakt i osnovne podatke (broj i nosivost vozila) na e-mail distribucija@general-logistic.ba", poručuju iz ove kompanije.

Oglas ostaje otvoren do realizovanja potrebnih transportnih kapaciteta.
 
Napominju da je poziv je upućen i onima koji ne posjeduju transportno sredstvo, a imaju iskustvo u vožnji C kategorije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti