General Logistic: Uspješno proveden prvi nadzorni audit ISO 9001

10.02.2014. 13:57 / Izvor: eKapija.ba
General Logistic: Uspješno proveden prvi nadzorni audit ISO 9001

Firma General Logistic d.o.o. Sarajevo već niz godina aktivno radi na unapređenju vlastitih usluga te implementaciji projekata i programa kojima je cilj kreirati što više pogodnosti i bolju kvalitetu usluge za svoje klijente i partnere.

Firma General Logistic d.o.o. Sarajevo već niz godina nudi usluge transporta, skladišne logistike, špedicije i dostave – sve na jednom mjestu!

Tokom tog perioda General Logistic d.o.o. aktivno radi na unapređenju vlastitih usluga te implementaciji projekata i programa kojima je cilj kreirati što više pogodnosti i bolju kvalitetu usluge za svoje klijente i partnere.

Projekt same implementacije sistema je uspješno završio certifikacijskim auditom koji je obavljen od strane Intituta za Certificiranje Sistema – ICS.

Nakon godinu dana provođenja aktivnosti i procjene usklađenosti sa standardom, izvršen je prvi nadzorni audit Sistema upravljanja kvalitetom General Logistic-a od strane Intituta za Certificiranje Sistema – ICS , pri čemu su pregledani ključni elementi sistema, te procesi na planom predviđenom uzorku.

Nadzornom provjerom je potvrđeno da je organizacija uspostavila i da održava efikasan sistem za obezbjeđenje usklađenosti sa svojom politikom i ciljevima te da je sistem menadžmenta ustanove usklađen sa zahtjevima standarda kao i da se svi zahtjevi standarda održavaju i potpuno primjenjuju.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti