Grad Visoko novogodišnjim prijemom obilježio kraj uspješne poslovne godine

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Grad Visoko novogodišnjim prijemom obilježio kraj uspješne poslovne godine

26.12.2019. 07:36 / Izvor: Akta.ba

Gradonačelnica Visokog Amra Babić upriličila je u Kulturnom Centru Altindağ novogodišnji prijem povodom završetka uspješne poslovne godine, kojem je prisustvovalo više od 600 gostiju, partnera i saradnika iz privrede, politike, kulture i sporta.

Na prijemu je prikazan video o najvažnijim projektima Gradske uprave, javnih ustanova i preduzeća Visokog u kojem su predstavljeni rezultati iz protekle godine, ostvareni kontinuiranim naporima izvršne i zakonodavne vlasti za kreiranje boljeg i kvalitetnijeg životnog ambijenta.  

Babić se tokom obraćanja osvrnula na proteklu godinu u kojoj su realizirani brojni uspješni projekti, te čestitala svima predstojeću 2020.

Tom prilikom uručene su zahvalnice za učenike, studente i uspješne građane sa područja grada Visokog koji su vrijednim trudom i radom postigli zapažene rezultate, a novogodišnji prijem je iskorišten kao još jedna lijepa prilika da im se upute najiskrenije čestitke na ostvarenim rezultatima.

"Obilježavajući još jednu uspješnu godinu, posebno čestitamo i zahvaljujemo se svim pozitivcima koji su se u prethodnoj godini dana trudlili da Visoko postane bolje, ljepše, modernije i ugodnije za život. Sretna Nova 2020. godina", kazala je gradonačelnica Babić, saopćeno je iz Pres-službe Grada Visoko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti