Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Gradi.ba - Prva profesionalna online mreža u građevinskoj industriji

08.03.2018. 10:04 / Izvor: Akta.ba

Firma Modus Projekt d.o.o. iz Kaknja, u partnerstvu sa kompanijom Kakanj Cement HeidelbergCement Group i Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša, a u saradnji sa marketinškom kućom UpTrend Marketing Solutions Sarajevo, kreirali su prvu online platformu za svijet građevinarstva u Bosni i Hercegovini.

Gradi.ba online platforma, nudi mogućnost povezivanja kompanija sa drugim građevinskim kompanijama, dijeljenje informacija, predstavljanje projekta, apliciranja na ponude, promovisanje kompaniju i druge mogućnosti. Na ovoj jedinstvenoj online mreži besplatno kreirajte profil vaše kompanije, ponađite projekte, uvežite se i razvijajte vaše poslove.

Besplatno postanite dio građevinske porodice klikom na http://gradi.ba/register, a za više informacija pozovite broj telefona: +387 32 553 303/+387 62 911 222 ili putem emaila: kontakt@gradi.ba. Više informacija možete naći na www.gradi.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti