Gradimo mostove uspješne suradnje

26.07.2018. 14:02 / Izvor: Akta.ba
Gradimo mostove uspješne suradnje

Stav je da se dosadašnja međusobna suradnja Komore i Uprave mora podići na veću razinu.

U srijedu je u prostorijama Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine održan sastanak delegacija Vanjskotrgovinske komore BiH predvođene dopredsjednikom dr.sc. Vjekoslavom Vukovićem i delegacije Uprave na čelu sa direktorom Mirom Džakulom. Na sastanku je razgovarano o brojnim pitanjima od značaja za kreiranje povoljnijeg poslovnog ambijenta i mogućim zajedničkim aktivnostima dvije insitiucije kojima će se gospodarstvenicima u Bosni i Hercegovini omogućiti lakše, brže i efikasnije poslovanje.

Zajednički stav dopredsjednika Vukovića i direktora Džakule je da se dosadašnja međusobna suradnja Komore i Uprave mora podići na veću razinu. S tim u vezi dogovoreno je potpisivanje sporazuma o suradnji kojim će se, između ostalog, definirati timovi koje će činiti zaposlenici dvije institucije, a čiji će zadatak biti kvalitetnije analiziranje i obrazlaganje zahtjeva i zamolbi gospodarstvenika prema Upravi za neizravno oporezivanje.

Prigodnim poklonom, novoimenovani dopredsjednik Komore Vjekoslav Vuković simbolično je ukazao na čvrsto opredjeljenje Komore da gradi mostove uspješne suradnje, te zajedno sa svim relevantnim institucijama u Bosni i Hercegovini teži ostvarenju zajedničkog cilja, odnosno jačanju ekonomije i unapređenju imidža Bosne i Hercegovine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti