Gradnja d.o.o. Mostar: Kvalitet je ključ uspješnog poslovanja

03.09.2013. 10:07 / Izvor: eKapija.ba
Gradnja d.o.o. Mostar: Kvalitet je ključ uspješnog poslovanja
OTVORI GALERIJU

U firmi Gradnja Mostar vjeruju da je kvalitet ključ uspješnog poslovanja, te temelj dosadašnjeg i budućeg poslovanja.

Građevinska firma Gradnja d.o.o. sa sjedištem u Mostaru pristuna je na domaćem tržištu od 1994. godine. Firma je u privatnom vlasništvu, čiji je osnivač i vlasnik Šefik Voljevica.

Od osnivanja pa do danas, firma se bavi izvođenjem građevinskih, odnosno građevinsko- zanatskih radova i pružanjem usluga, prvenstveno u visokogradnji. Maksimalno kvalitetno vođenje i izvođenje projekata na zadovoljstvo kupaca, a u okviru najnižih cijena.

U firmi Gradnja d.o.o. Mostar vjeruju da je kvalitet ključ uspješnog poslovanja, te temelj dosadašnjeg i budućeg poslovanja. Poslovanje na najvišim etičkim načelima u svakom poslovnom kontaktu daje im slobodu da uvijek budu ponosni na odrađeni posao i održe izvanrednu reputaciju firme.

Ciljevi su im usmjereni ne samo na stalno povećanje dobrobiti zaposlenih i lokalne zajednice, nego i svih ostalih interesnih skupina koje su na bilo koji način povezane s preduzećem. Radove izvode u skladu sa zahtjevima najsavremenije tehnologije, ugradnjom najnovijih građevinskih materijala, te uz primjenu savremene mehanizacije.

Radni timovi su sastavljeni od kvalificiranih i iskusnih radnika, funkcionalno organizovanih i spremnih odgovoriti svim zahtjevima modernog načina gradnje. Usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo naručioca izvršenim poslom, brzina i kompletnost isporuke čine ih idealnim izborom.

Gradnja d.o.o. Mostar je specijalizovana firma za izvođenje radova u oblasti visokogradnje, uključujući obnovu objekata od posebnog kulturno-historijskog značaja.

Kada je riječ o osnovnoj djelatnosti preduzeća tu se podrazumjeva:

  • Sve vrste iskopa, odnosno zemljanih radova
  • Betonske radove
  • Armiračke radove
  • Zidarske radove
  • Tesarske radove
  • Krovopokrivačke radove
  • Bravarske radove
  • Keramičarske/kamenorezačke radove
  • Instalaterske radove: voda, kanalizacija, elektroinstalacija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti