Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Gradnja Konjic: Brže, kvalitetnije, profesionalnije od prethodnog

01.04.2014. 14:04 / Izvor: eKapija.ba

Gradnja kao zanatska radnja je osnovana 1998. godine. Tokom vremena i uspješnog poslovanja raste i širi se te 2002. godine prerasta u dioničko društvo i mjenja ime u: Društvo za građevinarstvo, trgovinu i usluge ” GRADNJA –KONJIC ” DOO , sa sjedištem u Konjicu ul. Mostarska br. 95. Djelatnost društva je pružanje usluga kompletnog građevinskog inžinjeringa i izvođenja svih građevinsko – zanatskih radova iz oblasti građevine za što posjeduju odgovarajuću opremu i kvalifikovanu radnu snagu.

Gradnja Konjic posjeduje sopstvenu proizvodnju PVC stolarije (VEKA-njemački profili) i Alu bravariju.

Od osnivanja pa do danas su sagradili niz objekata : stambeno – poslovnih, infrastrukturnih, vikend i vjerskih objekata.

Prilikom izvođenja građevinsko – zanatskih radova u potpunosti primjenjuju zakonom predviđene propise iz oblasti građevinarstva, oslanjajući se na bogato iskustvo vodeći računa o kvalitetu, kako ugrađenih materijala, tako i izvedenih radova, poštujući rokove i interese investitora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti