Gradnja-Konjic pruža usluge kompletnog građevinskog inžinjeringa

10.06.2016. 13:02 / Izvor: Akta.ba

Gradnja-Konjic pruža usluge kompletnog građevinskog inžinjeringa i izvođenja svih građevinsko-zanatskih radova iz oblasti građevine za što posjeduje odgovarajuću opremu i kvalifikovanu radnu snagu.

Gradnja kao zanatska radnja je osnovana 1998. godine, tokom vremena i uspješnog poslovanja raste i širi se te 2002. godine prerasta u dioničko društvo i mjenja ime u:

Društvo za građevinarstvo, trgovinu i usluge Gradnja-Konjic d.o.o. sa sjedištem u Konjicu ul. Mostarska br. 95. Djelatnost društva je pružanje usluga kompletnog građevinskog inžinjeringa i izvođenja svih građevinsko – zanatskih radova iz oblasti građevine za što posjeduje odgovarajuću opremu i kvalifikovanu radnu snagu.

"Imamo i sopstvenu proizvodnju PVC stolarije (VEKA-njemački profili) i Alu bravariju. Od osnivanja pa do danas smo sagradili niz objekata: stambeno – poslovnih, infrastrukturnih, vikend i vjerskih objekata, ističu iz kompanije Gradnja-Konjic.

Prilikom izvođenja građevinsko – zanatskih radova Gradnja-Konjic u potpunosti primjenjuje zakonom predviđene propise iz oblasti građevinarstva, oslanjajući se na bogato iskustvo vodeći računa o kvalitetu, kako ugrađenih materijala, tako i izvedenih radova, poštujući rokove i interese investitora.

Reference

U periodu od osnivanja pa do danas, društvo je realizovalo niz ugovorenih poslova, kako kod pravnih lica, tako i kod građana, i isti su završeni u skladu sa odobrenim projektima, detaljima i prema važećim tehničkim propisima, te upotpunosti u ugovorenim rokovima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti