Granoff: Uz program "po mjeri" kreirajte odjeću za sebe

18.07.2014. 15:51 / Izvor: eKapija.ba
Granoff: Uz program 'po mjeri' kreirajte odjeću za sebe

Granoff "po mjeri" je program koji ima za cilj da zadovolji želje najzahtjevnijih klijenta, nudi ekskluzivnu uslugu posvećenu jedinstvenim proizvodima sa pažnjom na detalje...

Da bi se nastavila krojačka tradicija, Granoff svojim cijenjenim klijentima nudi izradu odijela i modne konfekcije po mjeri. Bilo da ste u potrazi za većom paletom boja, uzoraka, ili tkanine, ili ako imate specifičan model na umu, cijenite određene opcije i detalje koje niste pronašli u većini ponuđenih odjevnih predmeta, u Granoff "po mjeri" programu možete kreirati odjeću za vas koja odgovara na sve vaše potrebe.

Granoff "po mjeri" je program koji ima za cilj da zadovolji želje najzahtjevnijih klijenta, nudi ekskluzivnu uslugu posvećenu jedinstvenim proizvodima sa pažnjom na detalje , kako bi imali priliku da ostvarite svoj stil . Granoff njeguje krojačku tradiciju, nudeći klijentima mogućnost da se sašije "po mjeri" košulja,  odijelo, kaput, sako i hlače. Nakon odabira jedne od najboljih tkanina na svijetu koje su posebno odabrane od strane tima stručnjaka, nakon ličnog mjerenja i šnajderske procedure, odjevni predmet se izrađuje i dobijate unikatan Granoff proizvod.

Bilo da ste u potrazi za klasičnim ili strukiranim modelima, izbor svjetske klase tkanina i potpisom na stil, njihov program "po mjeri" je dizajniran tako da zadovolji sve Vaše potrebe.

Kontakt za program Granoff "šivenje po mjeri":

Granoff Vogošća (Hasana Merdžanovića bb)

Telefona: 033/255-900

E-mail: dijana@granoff.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti