Green Energy Solution preusmjerila se na proizvodnju maski i vizira

26.03.2020. 11:31 / Izvor: Akta.ba
Green Energy Solution preusmjerila se na proizvodnju maski i vizira

Zahvaljuju se na saradnji kompanijama "SNEA" d.o.o. Sarajevo te "5th DIMENSION" d.o.o. Sarajevo sa njihovim Centrom za mlade.

Uzimajući u obzir novonastalu situaciju i stanje prirodne i druge nesreće zbog opasnosti širenja corona virusa COVID-19, kompanija “Green Energy Solution” d.o.o. Sarajevo je kapacitete svog istraživačko-razvojnog dijela kompanije preusmjerila na proizvodni, te su obezbijedili znatan broj zaštitnih maski i vizira za zaštitu koji su donirani zdravstvenim ustanovam Kantona Sarajevo.

Zahvaljuju se na saradnji kompanijama “SNEA” d.o.o. Sarajevo te “5th DIMENSION” d.o.o. Sarajevo sa njihovim Centrom za mlade.

 

"Ovim putem se ujedno obraćamo svim kompanijama koje imaju tu tehničku mogućnost da nam se pridruže i da ujedinjeni učinimo sve što je u našoj moći kako bi pomogli u zaštiti naših medicinskih radnika kao i stanovništva. Sa nadom da ćemo čim prije i zajedničkim snagama prebroditi opasnost s kojom smo suočeni, molimo vas da poduzmete sve korake na zaštiti sebe i ljudskih života oko vas", kažu iz navedene kompanije uz poruku: "Ostanite kući!"

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti