Grundfos: Usmjeravati resurse prema promicanju održivosti u svim oblicima

05.01.2016. 15:07 / Izvor: Akta.ba

Prema mišljenju Grundfos tima, zajednička budućnost leži u odnosu prema uštedi energije, novimoblicima energije i održivoj proizvodnji. Stoga, sada i u budućnosti, Grundfos će nastaviti usmjeravati resurse prema promicanju održivosti u svim oblicima - između sebe, svojih kupaca i poslovnih partnera.

Prema mišljenju Grundfos tima,  zajednička budućnost leži u odnosu prema uštedi energije, novimoblicima energije i održivoj proizvodnji. Stoga, sada i u budućnosti, Grundfos će nastaviti usmjeravati resurse prema promicanju održivosti u svim oblicima - između sebe, svojih kupaca i poslovnih partnera.

Grundfos vodi svoje poslovanje na odgovoran i održiv način. Izrađujemo proizvode i rješenja koja pomažu našim kupcima uštedjeti prirodne resurse i smanjiti utjecaj na klimu. Preuzimamo aktivnu ulogu u društvu oko nas. Grundfos je društveno odgovorna tvrtka. Vode brigu o svojim ljudima - i o onima sa posebnim potrebama.

U Grundfosu rade ono što kažu, i kažu što rade. Njihova komunikacija je otvorena i iskrena među njima i sa svijetom oko njih. Iz Grundfosa ističu: “Mi stavljamo činjenice na stol - i kada to nije ugodno.”

Grundfos su njihovi ljudi. Oni razvijaju pojedinca. Svatko u Grundfosu ima strast i potencijal. Svatko ima moć utjecanja. Svatko se mora osjećati poštovanim i cijenjenim.

Glavni dioničar Grundfosa - sada i u budućnosti - je Zaklada Poul Due Jensen. Dobit je sredstvo za rast - ne cilj sam po sebi. Osiguravaju zdrav financijski temelj u svakom trenutku.

Grundfos stvara vrijednosti bliskim odnosom s kupcima, dobavljačima i drugim interesnim grupama. Oni su globalno poduzeće koje se gradi na lokalnom poduzetništvu. Oni vjeruju da raznolikosti pokreću inovacije i rast.

U Grundfosu nikada ne prestaju postavljati nove izazove ispred sebe kako bi brže stvorili bolja rješenja. Ponosni su na pružanje vrhunske kvalitete u svemu što rade. Pokazali su rukovođenje i inovacije za budućnost.

Za više informacija posjetite www.grundfos.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti