Grupacija BBM nudi sveobuhvatnu paletu usluga i radova u cestogradnji

25.12.2017. 09:08 / Izvor: Akta.ba
Grupacija BBM nudi sveobuhvatnu paletu usluga i radova u cestogradnji

Niskogradnja pred integrisane usluge i radove, uigrane timove i optimalna, individualna rješenja postavlja posebne zahtjeve.

CESTE, TUNELI, OKNA: NISKOGRADNJA BEZ GRANICA

Niskogradnja pred integrisane usluge i radove, uigrane timove i optimalna, individualna rješenja postavlja posebne zahtjeve. U ovom segmentu Grupacija BBM za svaki projekat nudi sveobuhvatnu, široku paletu usluga i radova u cestogradnji i izgradnji šinskih kolosijeka.

Tu spada izgradnja donjeg i gornjeg stroja, jednako kao i konstrukcija kolovoznih traka. Iskop i radovi na obezbjeđenju su tipični primjeri koji potvrđuju našu kompetentnost u izgradnji okana i tunela. Bilo da planirate projekte u ovim ili u nekim drugim područjima niskogradnje: Grupacija BBM je sinonim za visok kvalitet i najbolje rezultate rada.

RECEPT USPJEŠNOSTI U NISKOGRADNJI: KOMBINIRANO SPECIJALIZIRANO ZNANJE I KOMPLETAN LANAC LOGISTIKE

Grupacija BBM i u niskogradnji koristi znanje stečeno u drugim područjima svog poslovanja, rudarstvu i strojarstvu. Na raspolaganju nam je naša vlastita logistika – građevinski materijali, zanatske djelatnosti i mašine, stoga možemo spojiti najmoderniju tehniku sa dvadesetogodišnjim iskustvom u različitim strukama.

"Ove su nam prednosti omogućile da u segmentu građevinarstva kod svojih širom Evrope renomiranih klijenata izgradimo solidnu reputaciju i da sa njima uspostavimo tijesne veze. Nama u prilog i dalje govore naši vlastiti projekti i uspješna implementacija velikih poslova iz javnih nabavki, poput sanacije cesta u cijeloj Evropi, kojom smo učvrstili svoju poziciju na tržištu. Iz ove pozicije možemo da obezbijedimo kratku proceduru donošenja odluka, stopostotni angažman u svim područjima rada, te najviši nivo kvaliteta naših usluga i maksimalne rezultate, što nam i dalje donosi bodove na svim rang-listama", ističu iz Grupacije BBM.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti