Grupacija BBM - Preciznost, poštivanje rokova i logistika

27.02.2017. 13:58 / Izvor: Akta.ba
Grupacija BBM - Preciznost, poštivanje rokova i logistika

Visokogradnja i inžinjering: grana koja obuhvata široku lepezu zahtjeva i sadržaja.

VISOKOGRADNJA I INŽINJERING: PRECIZNOST, POŠTIVANJE ROKOVA I LOGISTIKA

Visokogradnja i inžinjering: grana koja obuhvata široku lepezu zahtjeva i sadržaja. Rutinski ili specijalni, svaki projekat zahtijeva specifično znanje i preciznost.

Grupacija BBM ove osobine objedinjuje u sektoru visokogradnje i inžinjeringa. Dokazala se u kritičnim faktorima uspjeha: apsolutno poštivanje rokova, stručnost u svim dijelovima gradnje i vlastita logistika, mehanizacija i građevinski materijali.

Zaposlenici BBM Grupacije tako daju izvrsne rezultate po kojim je Grupacija cijenjena u sektoru građevinarstva u Evropi.

ŠIROK I SVEOBUHVATAN SPEKTAR USLUGA: BETONSKI RADOVI, KONTROLA SIGURNOSTI I KVALITETA

Kao profesionalni partneri BBM preuzima segmente građevinskih projekata ili prati projekte tokom njihovog perioda trajanja.

Bilo da je riječ o grubim građevinskim radovima u okviru izgradnje mostova ili o industrijskim, stambenim i poslovnim objektima, pored zidarskih radova i montaže prefabrikovanih elemenata, u svim oblastima BBM nudi kompletan spektar usluga i betonskih radova: Zaposlenici postavljaju dekorativni beton svih klasa uz maksimalnu glatkoću i homogenost, ugrađuju sve vrste betona i klase ekspozicije, jednako kao i vodonepropusni beton i hemijske ankere, trake i dilatacijske profile za izradu fuga, te crijeva za injektiranje.

Poput svih područja rada u kojim je Grupacija BBM aktivna, visokogradnja i inžinjerstvo je posebno osjetljiva oblast. Ovdje se traži savjestan rad i umijeće. Bilo da je riječ o logistici, konkretnom izvođenju radova ili kontroli kvaliteta ili sigurnosti – Grupacija BBM je i u ovom sektoru pravi profesionalac.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti