Hager instalirao punjač za električna vozila u sklopu svog objekta u Vogošći

05.07.2018. 08:43 / Izvor: Akta.ba

Hager doo je, u sklopu svog poslovnog objekta u Vogošći, omogućio svim svojim gostima i kupcima besplatno punjenje svojih električnih vozila. 

Hager doo je, u sklopu svog poslovnog objekta u Vogošći, omogućio svim svojim gostima i kupcima besplatno punjenje svojih električnih vozila.

"Instalirani punjač XEV253S7035 prvi je instalirani punjač za električna vozila u Vogošći. Hager doo kao podružnica internacionalne Hager Grupacije, svoje punjače za električna vozila vidi kao primjenjiv koncept za energetsku budućnost", navode iz ove kompanije.

Hagerov koncept energetske budućnosti

Ponuda Hager punjača za električna vozila se dijeli na witty.home (za privatnu i javnu upotrebu) i witty.park (za komercijalnu upotrebu).

Modeli witty.home za privatnu upotrebu podržavaju veliki izbor prilključnih kablova i kvalitetno su rješenje za individualne korisnike električnih automobila.

Modeli witty.home za javnu upotrenu i modeli witty.park omogućavaju autentifikaciju ovlaštenih korisnika punjača putem setova RFID kartica.

Svi punjači mogu se montirati na zidne nosače kao i na specijalizovane stubove. Kablovi za punjenje svih modela punjača mogu biti promjenjivi ili stalni – zavisno od potreba i želja krajnjih korisnika. 

Također, punjači za komercijalnu upotrebu posjeduju i digitalno brojilo.

Hager doo je podružnica Hager Grupacije i pokriva tržišta Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova i Albanije. Na tržištu Bosne i Hercegovine Hager posluje više od deceniju i kao specijalista za elektro-instalacije nudi kompletnu ponudu razvodnih ormara, programe prekidača i utičnica, parapetnih kanala, KNX tehnologija za pametne kuće i punjača za električna vozila.

Više o Hager ponudi električnih punjača saznajte na www.hager.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti