Hidraulika flex: Novi poslovni objekat

22.07.2015. 08:39 / Izvor: Akta.ba
Hidraulika flex: Novi poslovni objekat

Nakon nekoliko godina uspješnog poslovanja firma Hidraulika flex d.o.o. investirala je u nove poslovne objekte, namjenjene uglavnom za proizvodnju.

Nakon nekoliko godina uspješnog poslovanja firma Hidraulika flex d.o.o. investirala je u nove poslovne objekte, namjenjene uglavnom za proizvodnju. Objekti su izgrađeni sa namjerom proširenja proizvodnih kapaciteta, a u cilju ostvarivanja profesionalnijeg i kvalitetnijeg poslovanja, odnosno postizanja veće konkurentnosti na tržištu. Objekti su u potpunosti prilagođeni potrebama firme i savremenog poslovanja: na prvom objektu etažni dio je namjenjen upravi, a prizemni prodajno-proizvodnim potrebama, dok je u drugom objektu samo proizvodni dio.

Ovim su stvoreni svi uslovi da se na jednom mjestu obavljaju sve poslovne funkcije firme odnosno da se na jednom mjestu isprati cijeli proces od planiranja, proizvodnje do prodaje naših proizvoda.

Firma Hidraulika flex se nalazi na samom ulazu u Laktaše idući iz pravca Banjaluke, pored magistralnog puta M-16 Banja Luka – Gradiška, ima direktan izlaz na autoput Banja Luka – Gradiška, i u neposrednoj je blizini Međunarodnog aerodroma Banja Luka. Odstojanje od Banje Luke 20 km, od EU granice – Gradiška 25 km, od Zagreba (Hrvatska) 160 km, od Sarajeva 210 km, od Ljubljane (Slovenija) 300 km, od Beograda (Srbija) 306 km.

Nalazimo se na poveznici sa istočnim dijelom Republike Srpske magistralni put Klašnice – Prnjavor. Svojom pozicijom lako smo dostupni svim kupcima iz okolnih gradova (Gradiška, Srbac, Prnjavor).

Odlična geostrateška lokacija firme i povezanost sa saobraćajnom mrežom Evrope, čini bliskim evropske i svjetske metropole.

Zahvaljujući izgradnji objekata stvorili su se dodatni uslovi za viši nivo organizacije i pružanja usluga svim našim kupcima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti