Hidraulika flex u saradnji sa IVG Colbachini SPA

25.03.2014. 16:04 / Izvor: eKapija.ba
Hidraulika flex u saradnji sa IVG Colbachini SPA

Uspostavljajući saradnju sa ovom italijanskom kompanijom Hidraulika flex svoj proizvodni asortiman proširuje sa širokom lepezom industrijskih crijev...

Već dugi niz godina Hidraulika flex ostvaruje uspješnu poslovnu saradnju sa italijanskom kompanijom za proizvodnju industrijskih crijeva IVG COLBACHINI SPA.

Sa sigurnošću može se reći je IVG svjetski lider u proizvodnji industrijskih crijeva. Posebno mjesto IVG zauzima u naftnom i gasnom sektoru kao i u sektorima prehrane,hemije, poljoprivrede, željeznice i drugih. Proizvedena crijeva mogu dostići stalne dužine do 120m, takođe na završecima mogu se montirati svi tipovi industrijskih spojeva. Svi proizvodi IVG-a proizvedeni su po svjetskim normama te kao takvi garantuju visoki kvalitet.

Uspostavljajući saradnju sa ovom italijanskom kompanijom Hidraulika flex svoj proizvodni asortiman proširuje sa širokom lepezom industrijskih crijeva i kao takva postaje vodeći lider u distribuciji ovih proizvoda na prostoru BiH.

Na svom lageru posjeduju značajnu količinu industrijski crijeva za sve medije:

  • crijeva za vodu
  • crijeva za vazduh
  • crijeva za paru
  • crijeva za nafte derivate
  • crijeva za abrazivne medije
  • crijeva za rashladene uređaje
  • crijeva za hemisku industriju

Detaljnije karakteristike za ovu grupu proizvoda možete naći na njihovoj web prezentaciji u polju Proizvodi/Industrijskih crijeva i spojnice ili direktno na web prezentaciji proizvođača www.ivgspa.it.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti