Hifa Oil postala ekskluzivni zastupnik Nursan Trailera za zemlje JIE

06.10.2018. 13:07 / Izvor: Akta.ba
Hifa Oil postala ekskluzivni zastupnik Nursan Trailera za zemlje JIE

Nursan Trailer je kompanija koja proizvodi cisterne po najvišim standardima.

Hifa Oil vodeći distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini postala je ekskluzivni zastupnik renomiranog turskog proizvođača prikolica Nursan Trailer za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju i Kosovo. Nursan Trailer je kompanija koja proizvodi cisterne po najvišim standardima, i njihove cisterne se već nalaze u voznom parku velikih svjetskih distributera nafte i naftnih derivata kao što su Shell i Total.

"Izuzetno nam je drago što smo postali zastupnik ovog poznatog branda. I sami smo se uvjerili u prednosti i kvalitet Nursan Trailer prikolica čiji smo korisnici. Na ovaj način smo u poziciji da ove vrhunske proizvode ponudimo prije svega našim kupcima, a potom i svim ostalim prevoznicima. Hifa Oil se u širenju svoga poslovanja odlučila na još jednu dodanu vrijednost u okviru transporta nafte i naftnih derivata. Potpisivanjem ugovora o ekskluzivnom zastupništvu za zemlje Jugoistočne Evrope sa Nursan Trailer omogućit ćemo ovom tržištu vrhunski kvalitet i sigurnost uz primjenu najsavremenijih rješenja, kakva već koriste najpoznatiji svjetski brandovi", izjavio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

U ponudi će biti sve vrste cisterni za tečna goriva, praškaste i rasute materijale, a bit će omogućene i opcije kreditiranja kupovine kroz leasing, kao i mrežu servisa za sva navedena tržišta.

Na ovaj način Hifa Oil je u svom poslovnom širenju odlučila otvoriti još jedan sektor u okviru kojeg će kupcima nuditi cisterne koje su vrhunske kvalitete i performansi, a koje će cjenovno biti prilagođene tržištima na kojima će biti u prodaji.

Hifa Oil je lider u prometu nafte i naftnih derivata u BiH, sa 20% udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata, a prva je ili je značajno zastupljena u distribuciji crnih derivata na domaćem, i tržištima regije u oblasti asfaltgradnje u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, i u drugim zemljama regiona.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti