HIFA Petrol u Milićima otvorila svoj 28. maloprodajni objekat

19.10.2017. 13:09 / Izvor: Akta.ba
HIFA Petrol u Milićima otvorila svoj 28. maloprodajni objekat

Kompanija HIFA Petrol prije sedam dana je otvorila maloprodajni objekat u blizini, na području opštine Bratunac.

Na putnoj komunikaciji Vlasenica – Bratunac u opštini Milići HIFA Petrol, najuspješnija naftna kompanija u Bosni i Hercegovini u prethodne dvije godine, jučer je otvorila svoj 28. maloprodajni objekat.

Obraćajući se prisutnima zamjenik direktora kompanije HIFA PETROL gospodin Muharem Ahmetlić istakao je da je izuzetno ponosan na novi maloprodajni objekat u Milićima i da je otvorenjem ove benzinske pumpe stvorena jača veza i pristupačniji način isporuke roba i usluga za kupce u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

"Prije svega zahvalio bih se svima koji su do sada bili korisnici naših usluga sa ovih prostora a pogodnosti naše kompanije su koristili u drugim gradovima a od danas imaju tu mogućnost da koriste i ovdje, u svojoj blizini što nam je izuzetna čast i zadovoljstvo. Mi se kao kompanija trudimo razviti svoju mrežu na zdravim principima poslovne politike odnosno našim kupcima želimo obezbijediti samo najkvalitetniju robu i usluge", ističe Ahmetlić. 

"Benzinska pumpa HIFA Petrol u Milićima radit će u periodu od 05 – 24 sata svakim danom a u ponudi između ostalog nudi visokokvalitetno gorivo najboljih perfomansi, auto plin te brendiranu trgovinu „HP SHOP“ a uskoro će naši kupci moći koristiti i mjenjačnicu za razmjenu novca. Otvorenjem ove benzinske pumpe smo obezbijedili nova 4 radna mjesta te kompanija HIFA Petrol u ovom trenutku upošljava preko 300 radnika", dodaje Ahmetlić.

Napominjemo da je kompanija HIFA Petrol prije sedam dana otvorila maloprodajni objekat u blizini, na području opštine Bratunac.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti