Hit iz Skutera: Na tržište stigla dva nova brenda po "bosanskim cijenama"

22.11.2017. 08:54 / Izvor: Akta.ba
Hit iz Skutera: Na tržište stigla dva nova brenda po 'bosanskim cijenama'

Skuter d.o.o. Sarajevo, vodeća firma na polju distribucije kanditorskog programa već 20 godina koja bosanskohercegovačko tržište snadbijeva sa kvalitetnim i popularnim “Slatkim programom

Skuter d.o.o. Sarajevo, vodeća firma na polju distribucije kanditorskog programa koja već 20 godina snadbijeva bosanskohercegovačko tržište s kvalitetnim i popularnim "Slatkim programom", donosi na tržište nove proizvode.

Nermin Iković, zamjenik direktora Skutera, kazao je za portal Akta.ba da su shodno poslovnoj politici novi proizvodi i novi brendovi redovna pojava u njihovoj ponudi.

"Ako govorimo o tome šta je novi hit u Skuteru, bez razmišljanja mogu reći da je to novi Eti proizvod Wanted BUMBA. Iskreno, čim smo degustirali Bumbu kada nam ju je proizvođač predstavio, znali smo da će biti prihvaćena na našem tržištu jer joj je receptura sa najboljom čokoladom, kokosom i hrskavima pahuljicama, osigurala da vas na prvi susret oduševi i izmami osmjeh na licu. Bumba je prava bomba, vjerujte mi. Probajte i uvjerit ćete se", poručuje Iković.

Budući da je riječ o najnovijem proizvodu na tržištu BiH za sada, kaže, idu prva punjenja objekata i to, naravno, po cijeloj BiH odnosno u skladu sa poslovnom politikom Skutera, 100% teritorija - 100% zastupljenost.

"Bumbu je ulistao Bingo, Hoše Komerc, Konzum, Mercator, Tropic, Hifa, Amko komerc... kao i hiljade drugih ne manje bitnih kupaca, ali pravi zamah tek osjećamo. Bumba je vjerujte mi hit!", ističe on.

Inače, Skuter je poznat po povoljnim cijenama svog slatkog programa, a prema najavama direktora potrošači to mogu očekivati i od novih proizvoda.

"Pitanje cijena je u skladu sa našom poslovnom politikom i pojmom koji je ponajviše definisao upravo Skuter, a to je 'bosanska cijena – pola marke'. Bumba je ozbiljno kvalitetan i veliki čokoladni bar koji će cijenjene potrošače na policama dočekati sa 'bosanskom cijenom – pola marke'", navodi Iković.

Osim Bumbe, iz Skutera stiže još noviteta i to uz svjetsku licencu.

"Jučer sam pročitao da je novi filmski hit u Americi 'Justice league' te da je za prvih par dana prikazivanja inkasirao više od 100 miliona dolara. Slučajno ili ne i mi upravo realizujemo novi brend BONART koji exkluzivno koristi licencu 'Justice league' gdje ćemo tržištu BiH ponuditi najfinije konditore brendirane u 'Justice league', a sve opet po 'bosanskoj cijeni'. Ali, ni tu nije kraj...", poručuje Iković optimistično za kraj.

Podsjetimo, u raznovrsnoj ponudi Skutera nalazi se više od hiljadu artikala, većinom iz prehrambenog programa - čokolade, rolati, kolači, čokoladni barovi, biskviti, lizala, žvakaće gume, bombone, energetski napici…

S.B.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti