HOLDINA izabrana u TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini

21.04.2021. 08:57 / Izvor: Akta.ba
HOLDINA izabrana u TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini

HOLDINA je jedan od TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini i u TOP 3 Najpoželjnija poslodavca u sektoru nafte i plina, pokazuju rezultati istraživanja portala MojPosao.ba.

HOLDINA je jedan od TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini i u TOP 3 Najpoželjnija poslodavca u sektoru nafte i plina, pokazuju rezultati istraživanja portala MojPosao.ba.

Rezultati istraživanja Najpoželjniji poslodavac u BiH za 2020. godinu napravljeni su na osnovu glasova iz dva istraživanja provedena u toku 2020. godine, prije i poslije pandemije COVID-19. Osim redovnog istraživanja "Najpoželjniji poslodavac u BiH" koje svake godine obuhvati veliki broj kompanija koje nominuju ispitanici, kompanija MojPosao.ba za cilj je imala istražiti i koliko se promijenila percepcija građana o najpoželjnijim poslodavcima tokom protekle godine, te koji su faktori utjecali na to.

"Prethodna godina je pred nas postavila brojne izazove no, uz izraziti angažman naših kolegica i kolega, uspješno smo se prilagodili izmijenjenim okolnostima. Veoma nam je drago da smo i na ovaj način prepoznati kao kompanija koja je kontinuirano usmjerena ka provedbi pozitivnih praksi upravljanja ljudskim resursima i osiguranju dobrobiti zaposlenika", izjavila je Selma Hadžović, direktorica Ljudskih resursa HOLDINE.

"Četiri osnovne vrijednosti u našoj kompaniji su: Ljudi, Odgovornost, Kupci i Agilnost. Ove vrijednosti jednako su važne na našim maloprodajnim mjestima, skladištu kao i u uredima administracije. One su naše vodilje koje nam pokazuju kako donijeti pravu odluku, podrška su nam u svakodnevnom poslu te nam pomažu u stvaranju korporativne kulture kakvoj težimo", saopćili su iz HOLDINE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti