Hoše komerc u subotu obilježava 8. godina Marketa u Hadžićima

20.07.2017. 08:11 / Izvor: Akta.ba

Sve one koji dođu u subotu očekuje 50 artikala po super cijenama, zabava za najmlađe, roštiljijada, promocije i degustacije, gratis kafa i rođendanska torta za svakog kupca.

U subotu 22. jula 2017. sa početkom od 10 - 18 sati u marketu Hoše komerc u Hadžićima na adresi Hadželi 161, bit će organiziran veliki rođendanski party povodom 8. godina uspješnog rada ovog super marketa.

"Pozivamo sve koji su raspoloženi da zajedno sa svojim porodicama provedu ugodan dan i da zajedno s nama obilježe 8. godina uspješnog rada Hoše komerc Marketa u Hadžićima. Za sve naše goste, pripremili smo puno toga, ali ono što je najvažnije, očekujemo ih draga srca", riječi su Amele Frlj zamjenice direktora maloprodaje Hoše komerc d.o.o.

Sve one koji dođu u subotu očekuje 50 artikala po super cijenama, zabava za najmlađe, roštiljijada, promocije i degustacije, gratis kafa i rođendanska torta za svakog kupca, te specijalna iznenađenja za sve kupce koji naprave račun veći od 20 KM.

Hoše komerc zapošljava 216 radnika, od čega je veći dio radnika zaposlen u maloprodajnoj mreži. Pored proizvodnje i veleprodaje, Hoše komerc posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo. Hoše komerc d.o.o. Sarajevo je jedan od najstarijih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini. U protekloj 2016. godini uspješno smo poslovali zajedno sa našim brendovima Bony, Merka i Naše mlijeko, uz distribuciju brenda Meggle, te tako nastavili razvijati svoje tržišne kapacitete i promovisati domaću privredu. Hoše komerc već 38 godina pruža trgovačke usluge Sarajlijama, a protekla 2016. bila je na nivou rekordne 2015. godine, kada smo ukupno imali prihode više od 64 miliona KM neto. Prva trgovina otvorena je davne 1979. godine kao dio porodičnog biznisa, deset godina kasnije 1989. osnovana je firma Hoše komerc d.o.o. u Sarajevu. Osnovna djelatnost je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, zatim, slastičarstvo, pakeraj i pržionica kafe, kao i distribucija proizvoda.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti