Hotel Maršal i kompanija Centrotrans Eurolines vas vode na Bjelašnicu

19.12.2008. 14:07 / Izvor: eKapija.ba
Hotel Maršal i kompanija Centrotrans Eurolines vas vode na Bjelašnicu

Centrotrans Eurolines u saradnji sa Hotelom Maršal Bjelašnica, u sklopu zimske sezone, nudi svojim gostima paket aranžman koji obuhvata prijevoz i popust na tople napitke u vrijednosti od 5%. Ova ponuda važi od 20. decembra 2008. godine do 15. marta 2009. godine.

Cilj projekta „S nama u planine“ je da Centrotrans Eurolines i Hotel Maršal svim svojim gostima, a posebno djeci Sarajeva olakša odlazak i boravak na planini. Kao podršku toj akciji Centrotrans Eurolines je prilagodio unutrašnjost i vizuelni izgled popularnog dječjeg autobusa „Bosanko“, koji će osim vožnje nuditi i niz zabavnih i sportsko rekreativnih sadržaja. Bosanko će saobraćati petkom, subotom, nedjeljom i praznicima, a tokom zimskog, školskog raspusta, svaki dan, navodi se u saopćenju Centrotrans Eurolines-a za eKapija.ba.

Tokom ove akcije, Bosanko će besplatno prevoziti djecu do pet godina, dok će djeca uzrasta od šest do deset godina imati popust od 50%. Također, obezbjeđen je i popust za sve one bake i dede koje će njihova unučad voditi na Bjelašnicu.

Ova akcija Hotela Maršal i Centrotrans Eurolines-a jedna je od aktivnosti u povodu obilježavanja početka zimske sezone.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti