Hotel Opal Home proglašen za "Luxury Modern Hotel Of The Year- Bosnia 2016"

16.09.2015. 13:08 / Izvor: Akta.ba

Hotel Opal Home proglašen za "Luxury Modern Hotel Of The Year- Bosnia 2016", objavio je s ponosom menadžment hotela.

Hotel Opal Home proglašen za "Luxury Modern Hotel Of The Year- Bosnia 2016", objavio je s ponosom menadžment ovog hotela.

Nagradu dodjeljuje Luxury Travel Guide, prestižna putnička agencija i jedan od vodećih lifestyle portala o putovanjima, koji svake godine sastavlja popis luksuznih hotela u svom Luxury Travel Guide’s prestigious awards vodiču, pritom slaveći kvalitetu najboljih hotela u svijetu. Prestižni hoteli nagrađivani su u Indoneziji, Argentini, Amsterdamu, New Yorku, Južnoj Africi, Australiji i drugim zemljama.

Hoteli su nagrađeni u različitim kategorijama za izvrsnost: inovacije i dizajn, sobe, gastronomska postignuća, kvaliteta usluge, korištenje tehnologije, održivi razvoj, marketing i branding, zadovoljstvo zaposlenika i lokacija.

Luxury Travel Guide nagrada simbolizira kvalitetu i prestiž u svim područjima luksuznog putovanja. Komisija koja dodijeljuje nagrade sastoji se od stručnjaka koji, temeljem svog bogatog iskustva u turizmu, vrše odabir najboljih hotela, zrakoplovnih kompanija i tour operatora.

Inače, Hotel "Opal Home" izgrađen je novembru 2014. godine, nalazi se u samom srcu Sarajeva, na Baščaršiji, u kategoriji 4*.

Hotel raspolaže sa 12 komfornih i kvalitetno opremljenih soba odnosno 22 kreveta, sa pogledom na At mejdan. Namijenjen je za smještaj poslovnih turista, koji u toku svog boravka u glavnom gradu imaju potrebu za uslugama poput bežičnog interneta, blizine poslovne zone grada, te usluge wellness-a potrebne za opuštanje nakon napornog dana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti