Hoteli iz BiH u programu Hotela Express International

21.12.2011. 15:27 / Izvor: eKapija.ba
Hoteli iz BiH u programu Hotela Express International

Zahvaljujući kompaniji Acta d.o.o. iz Sarajeva koja je otkupila ekskluzivna prava Hotela Express International za Bosnu i Hercegovinu, u program Hotel Express International u protekla dava dana ušli su: Hotel Bristol Sarajevo, Hotel Sarajevo, Hotel Bevanda Mostar, Hotel Palas Banja Luka, Hotel Dubrovnik Zenica, Hotel Brass Sarajevo, Hotel Grand Sarajevo, Hotel Hum Ljubuški, Hotel Astra Garni Sarajevo, Hotel Bristol Mostar...

Alma Kavčič, direktorica kompanije Acta d.o.o. iz Sarajeva koja je otkupila ekskluzivna prava Hotela Express International za ekapija.ba kaže kako zahvaljujući ovom programu svi bh. hoteli koji se uključe u program, imaju šansu za promociju i afirmaciju u svijetu.

"Naši planovi su usmjereni na informiranje bh. javnosti o zaista velikim mogućnostima koje pruža Hotel Express International. Svakako ćemo slijediti već utemeljenu strategiju za uravnotežen razvoj koja je omogućila da Hotel Express International uspješno posluje već 24 godine i ima svoje distributere u više od 60 zemalja svijeta i aktivnih 250.000 članova", kaže Kavčič, naglašavajući kako su pozitivno iznenađeni dosadašnjim odzivom kako članova tako i domaćih hotela koji su prepoznali kvalitet programa i sve pogodnosti koje on pruža.

U Hotel Express International programu trenutno je u Bosni i Hercegovini uključeno 12 hotela u 6 gradova i u toku su aktivnosti na uvođenju novih.

Članovi u Bosni i Hercegovini, baš kao i svi ostali članovi Hotel Express International-a, imaju mogućnost odsjedanja u hotelima širom svijeta za 50 posto niže cijene od standardnih cijena. Pored popusta na hotelski smještaj, članovima su na osnovu partnerskih ugovora omogućene i brojne druge pogodnosti.

"Sav naš trud i napori su uvijek usmjereni na obezbjeđenje novih mogućnosti uštede našim članovima", naglašava Kavčič.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti