Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

HT Eronet u Sarajevu otvorio najsuvremeniji telekomunikacijski centar u BiH

08.03.2019. 10:19 / Izvor: Akta.ba

U nazočnosti velikog broja gostiju, u Sarajevu je, na prigodnoj svečanosti, otvoren novi Eronet centar. Riječ je o najsuvremenijem telekomunikacijskom centru u BiH.

Time je nastavljen projekt osuvremenjivanja prodajne mreže ovog operatera.

Nazočnima se obratio član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk, koji je, otvarajući centar, između ostaloga, istaknuo:

"U skladu sa sloganom – Digitalna kompanija za digitalno doba, stalnim tehnološkim izazovima i svakodnevnim promjenama, Eronet je svoj centar u Sarajevu u potpunosti digitalizirao i prilagodio današnjim trendovima. Cjelokupni portfelj standardnih usluga u privatnom i poslovnom segmentu, uz nove tehnologije, ICT rješenja, vrhunske uređaje, dostupni su vam ovdje, u modernom digitalnom okruženju", rekao je Ruk.

Svečanosti je nazočio i federalni ministar prometa i veza Denis Lasić koji je čestitao HT Eronet-u na novome prodajnom prostoru te izrazio zadovoljstvo što ova tvrtka čvrsto ide ukorak s ubrzanim tehnološkim promjenama i digitalizacijom koju nameće suvremeno doba.

Predsjednik Uprave HT Eronet-a Vilim Primorac, istaknuo je:

"HT Eronet je spreman odgovoriti na sve tehnološke izazove koje sa sobom nosi suvremeno doba. Smatramo da će upravo naša tvrtka biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena koje vode ubrzanom razvoju cijele regije", kazao je Primorac.

Nakon svečanog otvaranja, priređena je i promocija novoga Samsungova S10 uređaja, nove usluge Fleet Management, a zahvaljujući partneru HT Eronet-a Ericssonu Nikoli Tesli, posjetitelji su mogli isprobati vrhunski 4G VR Gaming (Virtual Reality) Experience i saznati nešto više o Smart City tehnologiji budućnosti.

Novi Eronet centar u Sarajevu nalazi se u Ulici Valtera Perića 1 (bivši hotel Zagreb).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti