Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Hypos Zenica: Izrada i remont hidrauličkih uređaja i postrojenja

29.04.2014. 09:10 / Izvor: eKapija.ba

Firma Hypos d.o.o. je osnovana 2001. godine sa osnovnim proizvodnim programom tj. izradom i remontom hidrauličkih uređaja i postrojenja. Firma se nalazi u Zenici na adresi Sarajevska 191 (stari put) i broji sedam uposlenih. Firma je u stopostotnom privatnom vlasništvu.

Osnovni proizvodni program firme je izrada i remont polipa - grajfera za kamionske dizalice i bagere, izrada i remont hidrauličnih presa za baliranje papira, izrada presa za baliranje PET ambalaže, presa za baliranje metalnog otpada i automobila, presa za mehaničarske radionice i drugih presa po narudžbi, kao i svih vrsta elektro - hidrauličnih agregata, izreda perforatora, kao izrada raznih uređaja po narudžbi, cilindara, te izrada hidrauličnih crijeva i dr.

Kompletna proivodnja se odvija u firmi Hypos, tako da su svi rezervni dijelovi dostupni a garantni rok svakog proizvoda je 12 mjeseci.

Servis:

  • hidrauličnih uređaja
  • hidrauličnih dizalica:  HIAB, PALFINGER, MEILLER i dr.
  • remont svih tipova hidrauličnih cilindara
  • remont hidrauličnih agregata
  • zupčastih i klipno - aksijalnih pumpi
  • ostalo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti