Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

In-Time Sarajevo: Najkvalitetnija ekspresna distribucija pošiljaka

04.06.2014. 08:59 / Izvor: eKapija.ba

Najkvalitetnija ekspresna distribucija pošiljaka "od vrata do vrata" u okviru Bosne i Hercegovine garantuje klijentima kompanije In-Time veoma pouzdanu uslugu.

In-Time je jedina kurirska služba koja Vam omogućava dostavu pošiljke u sve veće gradove Bosne i Hercegovine, slijedeći radni dan, bez obzira dali je to Federacija ili Republika Srpska. Nazovite i pošaljite Vaš dokument ili paletu, sigurni da će biti dostavljeni na vrijeme.

Dežurna pick-up služba kompanije In-Time omogućava preuzimanje Vaše pošiljke i nakon završenog radnog vremena.

Noćne linije između distributivnih centara omogućavaju da Vaša pošiljka bude isporučena idući radni dan na odredištu. Posebne zahtjeve u prijevozu i isporuci, treba pismeno dogovoriti unaprijed prilikom predavanja naloga za prijevoz.

Ako imate potrebe za učestalijim slanjem pošiljaka, iskoristite mogućnost potpisivanja ugovora s povoljnim cijenama, prilagođenim Vašim potrebama.

In Time je osnovan 1997. godine u Sarajevu i do danas je narastao u jednu od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini. Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.

In Time je od samog osnivanja i Generalni zastupnik svjetske kurirske kompanije TNT Global Express, Logistic & Mail.

TNT je po kvalitetu, vodeća evropska kurirska kompanija na području međunarodne kurirske, logističke, ekspresne distribucije. Svojom uslugom pokriva 220 zemalja što je stavlja na prvo mjesto prema pokrivenosti globalnog tržišta.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti