Index Gračanica: Mašinska obrada metala na najmodernijim CNC mašinama

15.04.2014. 14:14 / Izvor: eKapija.ba
Index Gračanica: Mašinska obrada metala na najmodernijim CNC mašinama
OTVORI GALERIJU

INDEX d.o.o. je sebe postavio na tržištu kao firmu koja ima mogućnost izvršavanja visoko sofisticiranih zadataka za koje su dokaz mnogobrojni uspješni projekti.

Poduzeće INDEX d.o.o. Gračanica osnovano je 1985. godine sa osnovnom djelatnošću mašinska obrada metala. INDEX d.o.o. je sebe postavio na tržištu kao firmu koja ima mogućnost izvršavanja visoko sofisticiranih zadataka za koje su dokaz mnogobrojni uspješni projekti.

Kako je vrijeme odmicalo INDEX d.o.o. Gračanica je polako počeo da se uključuje u precizniju mašinsku industriju, posebno mašinsku obradu metala na najmodernijim CNC mašinama.

Stalnim ulaganjem i pribavljanjem najsavremenijim dostignuća u oblasti alata (reznog, mjernog, steznog i dr. ) Index d.o.o. održava nivo kvalitete svojih proizvoda što je svakako glavni preduslov za opstanak na dosta zahtjevnom tržištu kako domaćem tako i stranom.

Vrijeme, rad i entuzijazam su konstantno definisali nove ciljeve INDEX-a, a isti bi se stalno širio i napredovao. Profesionalnost poduzeća INDEX d.o.o. prepoznale su monge firme iz EU, pa se za INDEX d.o.o. može reći da je izvozno orjentisana firma ( 70% proizvodnje se izvozi u zemlje EU) što je svakako odličan uspjeh.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, vrhunska kvaliteta i usluga čine temelj proizvodnje i prate njihovo poslovanje.

Proizvodni program firme INDEX d.o.o. podrazumjeva mašinsku obradu malih i velikih serija vrhunskog kvaliteta. Upotrebom savremenih tehnologija i velikim iskustvom u obradi metala mogu da odgovore i na proizvodnju najzahtijevnijih djelova.

Bez obzira na vrstu materijala ili veličinu serije sve njihove proizvodne mogućnosti se mogu upotrjebiti radi postizanja vrhunskih rezultata.

Na raspolaganju imaju najsavremenije CNC strugove i obradne centre renomiramog proizvođača DMG iz Njemačke. Posjeduju dvije povezane proizvodne hale površine 2000 m² , u kojima se nalaze razdvojeno CNC strugovi i CNC obradni centri. Posebnu pažnju INDEX d.o.o. posvećuje kontroli (fazna, međufazna i završna kontrola) svojih proizvoda koristeći se najsavremenijom mjernom opremom.

U sektoru trgovinske djelatnosti, INDEX d.o.o. se bavi uvozom i prodajom orginalnih rezervnih dijelova za teretna motorna vozila, prikolice i autobuse renomiranih proizvođača.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti